Autonome haltesystemen als trend voor de toekomst

Geplaatst in: Openbaar vervoer

Bij het aanbieden van actuele reisinformatie op de haltes ontstaat steeds meer vraag naar duurzame en autonome systemen. Ledyears heeft zich de afgelopen jaren bewezen als voorloper in de ontwikkeling van low-power technologie en volledig autonoom werkende haltesystemen. Ledyears heeft hier een zogenaamd Low Power Platform voor ontwikkeld.

 

LOW POWER PLATFORM
Sinds een aantal jaren wordt het Low Power Platform gebruikt voor de ontwikkeling van energiezuinige en duurzame producten en componenten. Enerzijds gebeurt dit door het ontwikkelen en toepassen van hardwarematige low power componenten en anderzijds door het slim en efficiënt omgaan met communicatie en data-processing (één van de ISO 14001 – doelstellingen van Ledyears). Dit zorgt voor een systeem wat gebouwd is volgens de laatste stand der techniek als het gaat om een laag energieverbruik en tevens optimale prestaties levert in leesbaarheid en betrouwbaarheid.
BEHEER OP AFSTAND

 

Naast een laag energieverbruik kan Ledyears haar displaysystemen verregaand diagnosticeren. De informatie die uit het display wordt verkregen wordt gebruikt om de juiste onderhoudsacties te plannen. Naast dat deze gegevens gebruikt worden in het kader van onderhoud zijn ze via onze applicatie ook inzichtelijk voor de klant. Hiermee verkrijgt de klant een uniek inzicht in de actuele staat van zijn displaysystemen. Door het toepassen van een unieke en geavanceerde aansturing vindt het beheer en onderhoud meer en meer plaats vanuit de cloud. Dit heeft tot gevolg dat issues sneller worden herkend en voorkomen en daarmee tevens de bedrijfszekerheid van het systeem wordt verhoogd.

ONZE OPDRACHTGEVERS

Bezig met laden van projecten...
Enable map
Disable map

NEEM CONTACT OP MET ONZE MARKTSPECIALISTEN