Waarom Ledyears?

Karakter komt met de jaren en een solide bedrijf moet meters hebben gemaakt. Of in ons geval: lumen. Sinds 1998 produceren wij al LED-displays. Dat is wat wij deden, wat wij doen en wat wij blijven doen. En eerlijk gezegd, we zijn heus niet met LED-displays begonnen om de mensheid te dienen. Of omdat wij onze klant centraal wilden stellen. Wij zijn gewoon vakidioten. Wij houden van LED. Wij zijn LED-specialisten.

LED the way

Na bijna twee decennia gekheid met LED weten wij dat onze elektronische informatiesystemen een doel dienen. Dat onze led-displays nuttig zijn in openbare ruimtes. In het verkeer en het openbaar vervoer. Op industriële- en sportcomplexen. Voor het verspreiden van reclame. Onze LED’s hebben hun weg gevonden naar automobilisten, reizigers, arbeiders, supporters en consumenten. Who’s next? What’s next?

We live LED

Zo ontwikkelen wij. Niet vanuit een doelgroep naar een product, maar vanuit techniek naar een doelgroep. Zo is ons portfolio ontstaan. Zelfs het breedste portfolio van Nederland. Want wij leven van LED. Letterlijk, maar zeker ook figuurlijk. Wij hebben LED en daar zoeken wij een toepassing bij. Telkens weer. Want we staan nooit stil en misschien gaan we soms wel te snel. Met onderzoek en ontwikkeling. Wij lopen aantoonbaar voorop, omdat wij bij de bron zitten.

Lees meer…

LED it be

Net als een bekend Duits automerk pakken wij onze voorsprong door techniek. In onze producten zit het technisch leergeld van ruim 25.000 geïnstalleerde displays. En een overdosis gekte die de verplichte portie passie ver achter zich laat. Natuurlijk staan er achter ons product een rits moderne projectmodellen en de verplichte stempels van IS, VCA, NEN, CE en andere instanties die onze kwaliteit beamen. Prima. Dat is onze verantwoordelijkheid.

We lead LED

Ledyears is geen Duits automerk. Wij zijn ‘ledheads’ uit Alblasserdam. Wij doen LED, dat deden wij en dat blijven wij doen. Techniek bij de bron zoeken en alles in eigen hand houden. Van ontwikkeling tot service en onderhoud. We doen alles zelf. Tot in het extreme. Noem ons gek. Noem ons idioot. Het is voor ons de enige weg. Met lichtjaren voorsprong. Wij hebben onze lumen gemaakt en we koesteren die koppositie.  Want wij zijn Ledyears. Ahead in screen messaging.

 

Vacatures

Open sollicitatie

Lijkt het je leuk om het team van Ledyears te komen versterken, maar staat de vacature van jouw keuze er niet bij? Stuur dan een open sollicitatie naar info@ledyears.nl Geef hierin duidelijk aan waar je ambities liggen, wat je bij Ledyears wilt doen en waarom je bij ons wilt werken. Je hoort dan zo snel mogelijk van ons!

Vacature: Service Technicus

Heb jij affiniteit met elektronica en ben je handig met computers? Solliciteer dan nu! Meer lezen

Stage

Jaarlijks bieden wij een aantal stageplekken aan. Dit kan een meewerk- of afstudeerstage zijn. Bij de uitvoering van je stage krijg je persoonlijke begeleiding van een manager. Met je vragen kun je altijd bij hem of haar terecht. Wil jij stage bij ons lopen? Stuur dan je sollicitatie naar info@ledyears.nl.

Productie

Onze passie ligt in de wereld van toegepaste techniek. Deze passie vertaalt zich in de behoefte om het gehele productieproces zelf te kunnen regisseren. Het ontwerp, de productie en de ontwikkeling van onze producten vinden om die reden plaats in eigen fabrieken. Deze unieke aanpak zorgt ervoor dat de klant op ieder moment inzicht heeft in het productieproces en stelt ons in staat om de nieuwste technieken te implementeren. Bovendien is het vervaardigen van maatwerk op deze manier een stuk eenvoudiger zodat we nóg beter kunnen voorzien in de behoeften van onze klanten.

bg

Kwaliteit en duurzaamheid

De kwaliteit van onze displays wordt voortdurend getest door toonaangevende onafhankelijke instanties. Als één van de weinigen heeft Ledyears het CE-NEN12966 certificaat wat benodigd is voor het plaatsen van informatiesystemen langs het Nederlandse wegennet. Deze kwaliteitsstandaard biedt de klant garantie op een display van kwaliteit dat minimaal tien jaar aan de eisen van de norm voldoet. Ook wordt de kwaliteit van onze bedrijfsprocessen zorgvuldig bewaakt, deze voldoen allemaal aan de ISO 9001-norm.

 

Naast kwaliteit staat ook duurzaamheid hoog in het vaandel binnen de organisatie van Ledyears. De kwaliteitsnormen die worden gehanteerd, mogen enkel op een duurzame manier tot stand komen. Een duurzame totstandkoming vereist een kritische en innovatieve houding tegenover onze producten, productieprocessen en leveranciers. Zo geeft de ISO 14001-norm aan dat wij als organisatie oog hebben voor milieumanagement binnen onze bedrijfsvoering en voortdurend streven naar een verbetering van de duurzaamheid.

“Het was goed doorgesproken hoe de lichtkranten uitgevoerd moesten worden en dit was perfect uitgevoerd. “

Novoferm / Reclame

ONZE OPDRACHTGEVERS

Bezig met laden van projecten...
Enable map
Disable map

NEEM CONTACT OP MET ONZE MARKTSPECIALISTEN