Welkom bij Ledyears

Ledyears is voor u dé samenwerkingspartner als het gaat om het ontwerpen, produceren, installeren en onderhouden van digitale informatiesystemen. Met meer dan 30.000 geïnstalleerde systemen kunt u ons met recht een specialist noemen. Met een team van meer dan 50 collega’s ontzorgen wij u volledig bij het realiseren van uw digitale informatiesystemen. Daarmee voorzien wij automobilisten, reizigers, fietsers en voetgangers van de juiste informatie.

Bovendien zijn wij u met onze eigen supportorganisatie u van dienst als het gaat om beheer en onderhoud. Bij Ledyears vindt u dus alles onder één dak. Van ontwikkeling en productie tot projectmanagement en onderhoud.
Kortom, wij zijn vakidioten die voor u alleen het beste willen!

Wij leveren systemen in de volgende markten:

Verkeer - Ledyears

Verkeer

 

Reclame - Ledyears

Reclame

 

Sport - Ledyears

Sport

 

Projectmanagement van A tot Z

Wij maken ook serieus werk van het projectmanagement.  Met een gedegen projectaanpak worden alle projecten tot in de puntjes uitgevoerd. Strakke afspraken, heldere procedures, specifiek toegespitst op de levering van elektronische informatiesystemen.

Meer weten over onze projectaanpak? Lees hier verder.

Productie in eigen beheer

Onze passie ligt in de wereld van de toegepaste techniek. Deze passie vertaalt zich in de behoefte om het gehele productieproces zelf te kunnen regisseren. Het ontwerp, de productie en de ontwikkeling van onze oplossingen vinden om die reden plaats in eigen productiefaciliteiten. Dit zorgt ervoor dat u op ieder moment inzicht heeft in het productieproces en het stelt ons in staat om de nieuwste technieken te implementeren. Bovendien is het vervaardigen van maatwerk op deze manier een stuk eenvoudiger zodat we nóg beter kunnen voorzien in de behoeften van onze klanten.

“Kwaliteit? Voor ons is dat doen wat je belooft!”

Duurzaamheid

Als ketenregisseur hebben wij direct invloed op de volledige cyclus van grondstof tot eindproduct. Deze positie betekent ook een verantwoordelijkheid voor het ontwikkelen van duurzame oplossingen en een minimale footprint. Dit geven wij vorm door o.a. voorloper te zijn in de ontwikkeling van Low Power Technologie, de inzet van intelligente controllers voor remote beheer en onze producten te voorzien van een materialenpaspoort waarmee onze producten na de technische levensduur volledig recyclebaar zijn.

Dat is Ledyears. Ahead in screen messaging.


Certificering

Natuurlijk staan er achter onze producten en organisatie een rits moderne projectmodellen en certificaten zoals ISO 9001 / ISO 14001 / VCA* /  NEN-EN 12966. En stempels van andere instanties die onze kwaliteit beamen. Dat vinden wij niet meer dan logisch en hoort bij onze verantwoordelijkheid.

Research & Development

Wij zijn vakidioten die verknocht zijn aan de wereld van de toegepaste techniek. Dit is ook de reden waarom wij alle hardware en software zelf ontwerpen, ontwikkelen en produceren. Daarmee zijn wij als geen ander in staat om onze systemen te verbeteren, te optimaliseren én te onderhouden.

Support

Na de levering en installatie wilt u natuurlijk dat uw systeem optimaal blijft functioneren. Goed onderhoud verlengt de levensduur en zorgt voor kwaliteitsbehoud. Onze supportafdeling voert het beheer en onderhoud aan uw systeem uit en borgt hiermee de jarenlange werking en beschikbaarheid van uw systeem.

Lees meer

ONZE OPDRACHTGEVERS

Bezig met laden van projecten...
Enable map
Disable map

NEEM CONTACT OP MET ONZE MARKTSPECIALISTEN