Een beeld zegt meer dan 1000 woorden..

Geplaatst in: Sport

Sport gaat om beleving! En één ding is zeker, onze multifunctionele scorebordsystemen brengen sfeer en beleving in uw zwemaccommodatie. Het scorebordsysteem is het meest moderne en geavanceerde systeem en biedt alle gewenste mogelijkheden en functionaliteiten voor o.a. waterpolo, wedstrijdzwemmen, synchroonzwemmen en schoonspringen. Het systeem voldoet uiteraard aan alle eisen van de KNZB en de FINA.

 

U toont eenvoudig de puntentelling, video’s en foto’s op het scherm. Maar ook tijdregistratie en (live) camerabeelden behoren tot de mogelijkheden. Het scherm kunt u ook gebruiken voor het aankondigen van uw event of advertenties. U kunt zelfs uw licht- en geluidinstallaties via ons scorebordsysteem aansturen. Bovendien zorgen de meegeleverde software en tablet voor optimaal gebruikersgemak voor ieder gebruiker. Op deze manier zijn fans, bezoekers, trainers en sporters goed in staat de zwem-, waterpolo-, schoonspringen- of synchroonzwemmen wedstrijd te volgen. En van begin tot eind de ultieme sportbeleving te ervaren.

 

 

Maar om goede prestaties te leveren tijdens een wedstrijd in het zwembad moet er hard getraind worden door zowel breedte- als topsporters. Wist u dat onze schermen u daarbij kunnen helpen? U kunt ze namelijk ook inzetten voor trainingsdoeleinden!

 

Video-analyse

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Ook als het gaat om het verbeteren van zwemtechnieken. De gemaakte videobeelden van bijvoorbeeld trainingen toont u direct op het scherm. Dat biedt de sporter de mogelijkheid om direct na de gezwommen afstand, uitgevoerde oefening of oefenwedstrijd zijn gebruikte techniek terug te zien en samen met de trainer te analyseren en verbetering door te voeren. Dit maakt het trainen zeer effectief en bespaart de sporter tijd. Goed voor de sporter, maar zeker ook voor de trainer. Op deze manier is hij nog beter in staat om zijn pupillen te trainen en de prestaties te verbeteren.

 

Video’s

Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk op het scherm video’s af te spelen die de verschillende zwemtechnieken, zoals borstcrowl, vlinderslag en starten en keren demonsteren. Als (recreant)zwemmer leer je veel van deze video’s en het mooie is dat de juiste techniek meteen geoefend kan worden in het water.

 

 

Tijdregistratie

Als het zwembad beschikt over een tijdregistratiesysteem dan is het door een koppeling bovendien mogelijk om de geleverde zwemprestaties direct af te lezen op het scherm. De zwemmer is zo in staat  om aan de hand van de exacte tijdregistratie zijn trainingsprogramma nog veel nauwkeuriger samen te stellen. En bijvoorbeeld gericht gaan trainen voor het neerzetten van een snellere tijd.


Professionele uitstraling

Hoe dan ook een multifunctionele scorebordsysteem geeft uw zwemaccommodatie een moderne en professionele uitstraling en is tevens functioneel in te zetten voor trainingsdoeleinden. Het gevolg? Betere training, snellere tijden, mooiere sprongen, meer doelpunten en hopelijk nieuwe records!

 

ONZE OPDRACHTGEVERS

Bezig met laden van projecten...
Enable map
Disable map

NEEM CONTACT OP MET ONZE MARKTSPECIALISTEN