Blog

Ledyears Academy over digitale buitenreclame een groot succes

Dat er nog genoeg te zeggen en te leren valt over digitale buitenreclame bleek wel tijdens de Academy die Ledyears gisteren(7 juni) organiseerde.

Lees meer

Sportcentra: maak van uw scorebord een belangrijke inkomstenbron

Ontdek hoe u van een LED-scherm met geïntegreerd scorebord een inkomstenbron maakt. Het scherm biedt ongekende mogelijkheden qua communicatie. Door hier creatief mee om te gaan levert het scherm direct een onmisbare bijdrage aan de kas.

Lees meer

Digitale buitenreclame – 11 redenen om direct over te stappen

Digitale buitenreclame wordt steeds populairder in ons land. Vooral langs snelwegen en in de grotere steden verschijnen meer LED-schermen. Steeds meer exploitanten kiezen er dan ook voor om haar statische analoge reclame-objecten om te bouwen naar digitale buitenreclame. Als u nog steeds twijfelt, hebben wij hier een lijstje met de belangrijkste redenen om over te stappen op digitale buitenreclame.

Lees meer

Hoe ISO9001 bijdraagt aan hét doel

Als producent van elektronische informatiesystemen is het kwaliteitsmanagementsysteem dé basis voor het op de juiste manier ontwikkelen, produceren en onderhouden van onze displaysystemen. De normering van ISO9001 voor het kwaliteitssysteem biedt de garantie dat het systeem goed is doordacht en in de praktijk ook goed werkt

Lees meer

Creëer de optimale sportbeleving!

Sport gaat om beleving! Voor toeschouwer, sporter én sponsor. De juiste inzet van LED-schermen en multifunctionele scoreborden spelen daarbij een belangrijke rol.

Lees meer