Industrie

PERSBERICHT: Q-lite en Ledyears gaan strategische samenwerking aan

Q-lite en Ledyears gaan op strategisch niveau samenwerken. De komende maanden zal worden onderzocht hoe deze samenwerking verder vorm gegeven kan worden.

Lees meer

Hoe ISO9001 bijdraagt aan hét doel

Als producent van elektronische informatiesystemen is het kwaliteitsmanagementsysteem dé basis voor het op de juiste manier ontwikkelen, produceren en onderhouden van onze displaysystemen. De normering van ISO9001 voor het kwaliteitssysteem biedt de garantie dat het systeem goed is doordacht en in de praktijk ook goed werkt

Lees meer

De toekomst van LED: de 5 belangrijkste trends

De LED-techniek wordt al vanaf begin jaren 80 gekenmerkt door een snelle ontwikkeling. De techniek wordt beter, mooier én zuiniger. Als we in ogenschouw nemen dat de ontwikkeling van techniek alleen maar nog sneller gaat dan kunnen we de komende jaren nog veel verwachten op het gebied van LED. Wij zetten de belangrijkste trends voor u op een rij.

Lees meer

Wat is de beste displaytechniek?

Bij het ontwikkelen van nieuwe informatiesystemen maakt Ledyears gebruik van een aantal verschillende displaytechnieken, ontdek welke!

Lees meer

De evolutie van LED

Technologische ontwikkelingen lijken tegenwoordig alleen maar sneller te gaan. Zo ook voor de LED-techniek. Inmiddels zijn de Light Emitting Diodes (LED’s) niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. In deze blog zoomen we in op twee technieken die gebruikt worden als displaytechniek en benoemen daarbij de sterke en unieke eigenschappen.

Lees meer

ONZE OPDRACHTGEVERS

Bezig met laden van projecten...
Enable map
Disable map

NEEM CONTACT OP MET ONZE MARKTSPECIALISTEN