Reclame

Dynamische bewegwijzering voor voetgangers in Tilburg

In 2018 vinden bezoekers aan Tilburg hun route door de stad dankzij dynamische bewegwijzering in de vorm van 10 informatiezuilen.

Lees meer

Pixelpitch, dit moet u er over weten!

Pixelpitch is de afstand in millimeters tussen de middelpunten van twee pixels die naast elkaar staan. Hoe lager dit getal, hoe scherper het beeld.

Lees meer

Ledyears Academy over digitale buitenreclame een groot succes

Dat er nog genoeg te zeggen en te leren valt over digitale buitenreclame bleek wel tijdens de Academy die Ledyears gisteren(7 juni) organiseerde.

Lees meer

Digitale buitenreclame – 11 redenen om direct over te stappen

Digitale buitenreclame wordt steeds populairder in ons land. Vooral langs snelwegen en in de grotere steden verschijnen meer LED-schermen. Steeds meer exploitanten kiezen er dan ook voor om haar statische analoge reclame-objecten om te bouwen naar digitale buitenreclame. Als u nog steeds twijfelt, hebben wij hier een lijstje met de belangrijkste redenen om over te stappen op digitale buitenreclame.

Lees meer

Hoe ISO9001 bijdraagt aan hét doel

Als producent van elektronische informatiesystemen is het kwaliteitsmanagementsysteem dé basis voor het op de juiste manier ontwikkelen, produceren en onderhouden van onze displaysystemen. De normering van ISO9001 voor het kwaliteitssysteem biedt de garantie dat het systeem goed is doordacht en in de praktijk ook goed werkt

Lees meer

Pagina 1 van 3123

ONZE OPDRACHTGEVERS

Bezig met laden van projecten...
Enable map
Disable map

NEEM CONTACT OP MET ONZE MARKTSPECIALISTEN