Reclame

Investeren in een LED-scherm? 3 tips om uw financiering goed te regelen!

De aanschaf van een LED-scherm kan een flinke investering zijn. Maar wij denken graag met u mee, ook op het gebied van het financieren van een LED-scherm. Daarom in deze blog een paar tips die u kunnen helpen met de financiering van een LED-scherm.

Lees meer

Dynamische bewegwijzering voor voetgangers in Tilburg

In 2018 vinden bezoekers aan Tilburg hun route door de stad dankzij dynamische bewegwijzering in de vorm van 10 informatiezuilen.

Lees meer

Pixelpitch, dit moet u er over weten!

Pixelpitch is de afstand in millimeters tussen de middelpunten van twee pixels die naast elkaar staan. Hoe lager dit getal, hoe scherper het beeld.

Lees meer

Ledyears Academy over digitale buitenreclame een groot succes

Dat er nog genoeg te zeggen en te leren valt over digitale buitenreclame bleek wel tijdens de Academy die Ledyears gisteren(7 juni) organiseerde.

Lees meer

Digitale buitenreclame – 11 redenen om direct over te stappen

Digitale buitenreclame wordt steeds populairder in ons land. Vooral langs snelwegen en in de grotere steden verschijnen meer LED-schermen. Steeds meer exploitanten kiezen er dan ook voor om haar statische analoge reclame-objecten om te bouwen naar digitale buitenreclame. Als u nog steeds twijfelt, hebben wij hier een lijstje met de belangrijkste redenen om over te stappen op digitale buitenreclame.

Lees meer

ONZE OPDRACHTGEVERS

Bezig met laden van projecten...
Enable map
Disable map

NEEM CONTACT OP MET ONZE MARKTSPECIALISTEN