Diensten

Ledyears levert verschillende LED displays voor uiteenlopende doeleinden. Maar wij doen nog veel meer! Scroll naar onderen om onze overige diensten te ontdekken.

Projectmanagement

Professioneel projectmanagement vormt de rode draad binnen de bedrijfsprocessen van Ledyears. Ons projectmodel, dat is gebaseerd op Prince2, stelt ons in staat om flexibel en klant specifiek te kunnen opereren zonder verlies van efficiency en resultaat. Strakke afspraken, heldere procedures en transparantie richting de klant zorgen er voor dat alle projecten naar wens worden uitgevoerd.

 

Lees meer…

 

Bij de start van een project gelden de bovenstaande vijf fasen als een leidraad voor een overzichtelijke en efficiënte aanpak. Onze projectmanagers hebben vele jaren ervaring in de wereld van toegepaste techniek en zijn gecertificeerd door IPMA. Gedurende de uitvoering van een project vormen zij het vaste aanspreekpunt en begeleiden de klant stap voor stap door het vooraf afgesproken traject.

Financiering

Ledyears is zich er van bewust dat de aanschaf van een display een flinke investering kan zijn. Om u tegemoet te komen en uw investering over een langere periode te verspreiden, bieden wij financiering aan in verschillende leasevormen.

Lees meer…

Wij hebben samenwerkingsverbanden met financiële partners en bedienen hiermee zowel kleine als grote klanten. Dit geeft u de zorgeloze beschikking over een kwaliteitsproduct tegen een vast tarief per maand. In een leasecontract worden duidelijke afspraken gemaakt over bijvoorbeeld de verzekering en het onderhoud zodat u niet voor onverwachtse kosten komt te staan.

 

Bent u benieuwd naar een leasecontract dat past bij uw situatie? Onze verkoopafdeling staat voor u klaar en informeert u graag over de mogelijkheden.

bg

Installatie

Vanzelfsprekend zorgt Ledyears voor een professionele installatie en de bijbehorende constructie wanneer een product wordt geleverd. Wij werken nauw samen met enkele installatiepartners die gespecialiseerd zijn in het vervaardigen van maatwerkconstructies. Hierdoor kunnen onze displays moeiteloos worden bevestigd aan masten, zuilen of gebouwen. Iedere denkbare situatie is mogelijk.

 

 

 

Reparatie

Ook zonder een onderhoudscontract voert onze supportafdeling reparaties uit. Het voordeel van productie in eigen beheer is dat wij altijd in staat zijn om elk onderdeel na te leveren. Zo bieden wij langdurige service en zorgen we er voor dat uw display binnen de kortste keren weer operationeel is. Al onze monteurs zijn ervaren vaklui met een technische achtergrond. Neem voor een afspraak om reparatie contact op met onze supportafdeling via het volgende telefoonnummer: 088-3221030 of meld uw storing via het storingsformulier.

Onderhoud

Na de levering van onze producten verliezen wij u niet uit het oog. Onze supportafdeling heeft jarenlange ervaring op het gebied van beheer en onderhoud van informatiesystemen. De nazorg voor en de belangen van onze klanten leggen wij vast in een passend onderhoudscontract met landelijke dekking. Een ‘service level agreement’ (SLA) omvat afspraken over preventieve inspecties, periodieke controles, responsetijden en inbegrepen kosten. Zo zijn onze klanten verzekerd van goede service tegen een vaste prijs.
Wij bieden u de keuze uit drie verschillende onderhoudscontracten: goud, zilver en brons.

 

Lees meer…

 

Inclusief Omvat
Goud Preventief onderhoud
Correctief onderhoud
Responsetijd max. 2 werkdagen
Telefonische support
Regulier klim- en steigermateriaal
Voorrijkosten
Arbeidsloon
Onderdelen
Zilver Correctief onderhoud
Responsetijd max. 4 werkdagen
Telefonische support
Regulier klim- en steigermateriaal
Voorrijkosten
Arbeidsloon
Onderdelen
Brons Reparatie toegestuurde onderdelen
Responsetijd max. 10 werkdagen
Telefonische support
Materiaal
Arbeidsloon

 

“Ledyears is een bedrijf met kennis van zaken. De communicatie tijdens het hele traject is duidelijk en open.”

Wolfslag / Industrie

ONZE OPDRACHTGEVERS

Bezig met laden van projecten...
Enable map
Disable map

NEEM CONTACT OP MET ONZE MARKTSPECIALISTEN