Digitale billboards van Ledyears

Ledyears is voor u dé samenwerkingspartner als het gaat om het ontwerpen, produceren, installeren en onderhouden van digitale billboards. Sinds 1998 produceren wij al billboards op basis van de LED-techniek. Dat is wat wij deden, wat wij doen en wat wij blijven doen

Met een team van meer dan 50 collega’s ontzorgen wij u volledig bij het realiseren van digitale reclame-objecten. Bovendien zijn wij u met onze eigen supportorganisatie u van dienst als het gaat om beheer en onderhoud. Bij Ledyears vindt u dus alles onder één dak. Van ontwikkeling en productie tot projectmanagement en onderhoud.

Kortom, wij zijn vakidioten die voor u alleen het beste willen!

Vraag direct meer informatie aan!

Billboards in verschillende soorten

Doordat wij alle producten in onze eigen fabrieken produceren bieden wij het meest uitgebreide assortiment aan schermen.  Met de ervaring van meer dan 25.000 displays in Nederland  brengen wij voor elke situatie een gedegen, eerlijk en tot op de komma onderbouwd advies uit.

Onder de indruk? Bekijk meer voorbeelden!

Uitgebreid Advies

Uw situatie is uniek. Daarom geven wij op basis van uw uitgangspunten een uitgebreid en onderbouwd advies. We belichten daarbij alle aspecten zoals de grootte van het scherm, de juiste pixelafstand en de manier van montage. Ook kunnen wij u assisteren bij het aanvragen van een eventueel benodigde vergunning.

Lees meer over Ledyears

Engineering tot in detail

Om een LED-scherm aan uw pand of op een constructie te plaatsen worden het scherm, de ophangconstructie én de aansluiting op de bestaande situatie getekend en berekend. Hiermee zorgen wij dat het product exact aansluit op uw situatie.

Bekijk meer projecten

Vakkundige installatie

De installatie van uw LED-scherm wordt zeer vakkundig uitgevoerd.
In overleg met u bepalen wij de exacte locatie en positie.

Gebruik ons RAAAK-Platform

Om uw informatiesystemen aan te sturen en te beheren heeft Ledyears het
RAAAK-platform ontwikkeld. Middels een overzichtelijk en gebruiksvriendelijk dash-
board bent u in de gelegenheid al uw systemen te beheren.


Lees hier meer over RAAAK en de mogelijkheden.

Duidelijke afspraken, duidelijk traject

Ons projectenbureau draagt zorg voor de begeleiding van de opdracht. Aan alle details wordt aandacht besteedt en u krijgt een vast aanspreekpunt. Op basis van strakke afspraken en heldere procedures worden alle projecten tot in de puntjes verzorgd en succesvol opgeleverd.

Meer weten over onze oplossingen?

BEL MIJ TERUGOFFERTE AANVRAGEN

Contactformulier

ONZE OPDRACHTGEVERS

Bezig met laden van projecten...
Enable map
Disable map

NEEM CONTACT OP MET ONZE MARKTSPECIALISTEN