De displays en overige producten van Ledyears zijn het resultaat van drie bouwstenen: hardware, software en R&D.

Displays Hardware

Bij een eerste blik op onze displays springt de hardware het meest in het oog. Onze hardware bestaat uit een modulaire structuur waarbij elk component van belang is voor het functioneren van het display. Tijdens de productie en samenstelling van de componenten wordt een hoge kwaliteitsnorm gehanteerd. Deze norm geeft u de garantie op een product met een hoge kwaliteitsstandaard die ervoor zorgt dat het de beloofde levensduur blijft functioneren. Met behulp van de 3F-methodiek (Form, Fit en Function) wordt elk ontwerp gearchiveerd en blijft het voor Ledyears altijd mogelijk om verouderde componenten na te leveren.

Displays Software

Voor de aansturing van hardware is passende software een vereiste. De software van Ledyears is veelzijdig en varieert van een eenvoudig lokaal Content Management Systeem tot meer complexere software dat een parkeer route informatie systeem beheert. Tijdens het verkooptraject wordt aandacht besteed aan uw behoeften en wensen om de software optimaal af te stemmen op uw situatie. Door ingebouwde controllers is het mogelijk om de actuele status van bijvoorbeeld temperatuur of dataverbruik vanaf afstand in te zien. Ook het aanleveren van informatie die op het display getoond dient te worden, is vanaf afstand mogelijk. Hierdoor hoeft de klant niet in de directe omgeving te zijn en kunnen wij een betere service garanderen.

Displays R&D

De ontwikkeling van zowel de hardware als software voor displays is volop in beweging en vraagt om structurele aandacht. Om onze kennis te vergroten en producten te voorzien van de nieuwste technieken besteedt Ledyears veel aandacht aan dit proces. De aspecten duurzaamheid en transparantie van informatie spelen een grote rol binnen ons ontwikkelingsprogramma. Zo verrichten wij eigenhandig onderzoek naar hardware en software dat zorgt voor een lager energieverbruik, een effici├źnter communicatieprotocol en meer geavanceerde controllers.

 

“Het is ons een genoegen om de prettige samenwerking met het verstrekken van de vervolgopdracht voort te zetten”

S. Jansen, Gemeente Rotterdam / Verkeer

ONZE OPDRACHTGEVERS

Bezig met laden van projecten...
Enable map
Disable map

NEEM CONTACT OP MET ONZE MARKTSPECIALISTEN