Billboards

U wilt graag een kwalitatief mooi billboard langs invalswegen in steden en dorpen? Ledyears heeft deze voor u! De billboards zijn in zowel portrait- als landscapeformaat uit te voeren en elke maatvoering is mogelijk. Ook bouwen wij bestaande statische reclame objecten om naar digitaal.

Ledyears is specialist in het ontwikkelen, ontwerpen, produceren én onderhouden van digitale billboards. Maar onze dienstverlening rijkt nog veel verder. Zo ontzorgen wij u volledig bij het realiseren van uw reclame-objecten. Dit doen we met een gedegen projectaanpak vanuit ons projectbureau. Zij nemen u alles uit handen, van bodemonderzoek tot vergunning én installatie.

Productkenmerken billboards

Formaat ca. 6 tot 12 m2
Locatie Langs invalswegen
Pixelpitch 4-10 mm, afhankelijk van de exacte locatie

Kwaliteit

Als u kiest voor Ledyears dan kiest u voor kwaliteit. Wij maken uitsluitend gebruik van hoogwaardige componenten. Uiteraard voldoen onze displays aan de richtlijn van NSVV (Nederlands Stichting voor Verlichtingskunde)  en staan er achter onze producten en organisatie een rits moderne projectmodellen en certificaten zoals ISO 9001 / ISO 14001 / VCA* /  NEN-EN 12966.

Software

Uw digitale billboard beheert u eenvoudig met ons eigen RAAAK-platform. RAAAK is hét Internet of Things softwareplatform van Ledyears om displaysystemen aan te sturen, te monitoren en te onderhouden. Of u nu 1, 10 of 50 displaysystemen heeft, met het RAAAK-platform van Ledyears kunt u gemakkelijk zelf uw afbeeldingen, animaties en video’s beheren. Daarnaast zijn wij in staat om met dit platform uw systemen zorgvuldig te onderhouden en 24/7 te monitoren. Met als resultaat een gegarandeerde beschikbaarheid! De contentmodule van het RAAAK-platform bestaat uit een volledig Content Management Systeem (CMS). Hiermee beheert, wijzigt  en agendeert u eenvoudig de content op uw displaysystemen.


Met onze projectaanpak nemen wij u al het werk uit handen. Lees het hier


Wij bieden u een gegarandeerde beschikbaarheid van uw systeem. Hoe we dat doen? Lees het hier…


Wij bieden verschillende vormen van financiering aan. Lees hier meer over de mogelijkheden

Lees het laatste blog

Transparant LED-scherm: je kijkt er dwars doorheen!

Een standaard indoor LED-scherm achter glas neemt veel licht weg. Wilt u die lichtinval juist behouden? Kies dan voor een transparant LED-scherm.

Lees meer

ONZE OPDRACHTGEVERS

Onze Billboards vindt u hier
Bezig met laden van projecten...
Enable map
Disable map

NEEM CONTACT OP MET ONZE MARKTSPECIALISTEN