• dynamisch informatie systeem

Dynamisch Reizigers Informatie Systeem (DRIS)

Voor vervoerders is ons Dynamisch Reizigers Informatie Systeem de uitkomst. Reizigers die gebruik maken van het openbaar vervoer hechten veel waarde aan actuele en betrouwbare reisinformatie. Ledyears speelt een betrouwbare en innovatieve rol in de voorziening van deze informatie door middel van systeem-oplossingen die afgestemd zijn op de wensen van de klant.

De Dynamische Reis Informatie Systemen worden door ons aangeboden als een totaaloplossing die bestaat uit zowel hard- als software. Onze systemen worden gekenmerkt door innovatie, schaalbaarheid en duurzaamheid.

Onze informatiedisplays kunnen worden uitgevoerd in LED, LCD of TFT-techniek en beschikken over een haarscherp beeld en een betrouwbare kwaliteit. De realisatie van een Dynamisch Reizigers Informatie Systeem, oftewel DRIS, is een investering voor de lange termijn, waarbij Ledyears zich concentreert op de totale Life Cycle Cost (LCC). Om het gehele proces van realisatie en beheer in goede banen te leiden, beschikken we over een gecertificeerd kwaliteitssysteem (ISO9001).

 

 

RAAAK-platform

Voor het beheer van DRIS-systemen heeft Ledyears het RAAAK-platform ontwikkeld. Via een overzichtelijk dashboard bent u in staat de actuele status van het systeem te monitoren, aan te sturen en te beheren. Het platform biedt u het juiste RAAAK-vlak tussen content en techniek en tussen de informatie en gebruiker.

 

Vervoersinformatiepunt: DRIS op elke locatie in de openbare ruimte

Wij bieden de mogelijkheid op elke locatie in de openbare ruime een Vervoersinformatiepunt in te richten met actuele reisinformatie. De getoonde informatie wordt afgestemd op basis van uw locatie. Op die manier kunt u bezoekers, klanten en andere geïnteresseerden voorzien van actuele reisinformatie van de haltes in uw omgeving. Bent u bezig met een BREEAM certificering? Dan is het inrichten van een vervoersinformatiepunt zeker de moeite waard. U verdient daarmee namelijk credits in TRA 7. Download nu de brochure voor meer informatie of neem contact met ons op.

Lees het laatste blog

Nieuw: DRIS as a Service

Voor een vast bedrag per maand actuele reisinformatie op uw halte.

Lees meer

ONZE OPDRACHTGEVERS

Onze Dynamisch Reizigers Informatie Systeem (DRIS) vindt u hier
Bezig met laden van projecten...
Enable map
Disable map

NEEM CONTACT OP MET ONZE MARKTSPECIALISTEN