Dynamische wayfinding

Voetgangersbewegwijzering is van groot belang in de binnenstad. Naast statische informatie wilt u bezoekers ook informeren over actuele evenementen en activiteiten. Daarvoor levert Ledyears  dynamische wayfinding voor voetgangers in de vorm van een dynamische informatiezuil.

Deze zuil is voorzien van een groot digitaal 55 inch scherm. Daarmee kan er dynamisch verwezen worden naar de belangrijkste hotspots in de stad en biedt het grote scherm tevens de mogelijkheid om informatie weer te geven over actuele activiteiten en evenementen.

Doordat de zuilen op een centrale plek staan vormen ze tevens de ideale locatie voor beacons, wifi hotspots of veiligheidscamera’s. Maar ook als verzamelpunt van data over bijvoorbeeld temperatuur, luchtkwaliteit of het aantal voorbijgangers.

Download de brochure hier!

Functies en kenmerken

De zuil is opgebouwd uit verschillende statische en dynamische onderdelen die allemaal een eigen functie hebben. In het onderstaande detailoverzicht is dit zichtbaar gemaakt:

Aansturing en beheer via het RAAAK-platform

De zuilen zijn te koppelen aan het RAAAK-platform van Ledyears. Dit IoT- platform maakt het mogelijk de zuilen aan te sturen, de data van de sensoren uit te lezen maar ook om een koppeling te maken met andere apparaten of software-applicaties. Kortom, met de dynamische informatiezuilen van Ledyears bent u klaar voor de toekomst!

Lees het laatste blog

Sneller op het strand dankzij vernieuwde PRIS in Noordwijk

Vanaf volgend jaar zomer bent u in Noordwijk sneller op het strand dankzij het nieuwe Parkeer Route Informatie Systeem (PRIS) van Ledyears.

Lees meer

ONZE OPDRACHTGEVERS

Onze Dynamische wayfinding vindt u hier
Bezig met laden van projecten...
Enable map
Disable map

NEEM CONTACT OP MET ONZE MARKTSPECIALISTEN