Fiets informatie systemen

Fiets informatie systemen bieden actuele route-informatie voor fietsers. Nederland is van oudsher een fietsland. In veel steden is de fiets een geliefd vervoersmiddel onder weggebruikers. Het is dan ook niet opmerkelijk dat de fietser in stedelijke gebieden steeds meer ruimte en aandacht krijgt. Deze ontwikkeling kan onder meer worden vertaald in een goede informatievoorziening richting de fietser. Met een fietsroute-informatiesysteem (FRIS) worden fietsers actief geïnformeerd met betrekking tot fietsroutes en fietsenstallingen.

De fietser sneller naar z’n plek

LED-displays langs veelgebruikte fietsroutes tonen actuele informatie en geven bijvoorbeeld het aantal vrije plekken in een fietsenstalling aan of omleidingen. In de stalling zelf zorgt een efficiënt verwijssysteem er voor dat de vrije plekken snel kunnen worden gevonden en wordt het gebruikersgemak voor de fietser vergroot.

Download de brochure hier!

RAAAK-platform

Informatiesystemen voor de fietser beheert u eenvoudig via het RAAAK-platform. Dit IoT-platform is door Ledyears speciaal ontwikkeld voor de aansturing en het beheer van informatiesystemen.

RAAAK Infographic Element
Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Lees het laatste blog

Sneller op het strand dankzij vernieuwde PRIS in Noordwijk

Vanaf volgend jaar zomer bent u in Noordwijk sneller op het strand dankzij het nieuwe Parkeer Route Informatie Systeem (PRIS) van Ledyears.

Lees meer

ONZE OPDRACHTGEVERS

Onze fiets informatiesystemen vindt u hier
Bezig met laden van projecten...
Enable map
Disable map

NEEM CONTACT OP MET ONZE MARKTSPECIALISTEN