Full colour lichtkranten

Full colour lichtkranten helpen u met opvallen. Een lichtkrant is een LED display die u kunt bevestigen aan een muur of ander verticaal oppervlak.  Met een full colour lichtkrant van Ledyears is het mogelijk uw boodschap in alle denkbare kleuren weer te geven. Hierdoor is het eenvoudig om aansluiting te vinden met uw huisstijl of om afbeeldingen met een beperkte resolutie te tonen. Ook kunt u uw logo projecteren op de lichtkrant. Effectief opvallen doet u met een Ledyears lichtkrant.

Full colour lichtkranten: gemakkelijk in gebruik

Full colour lichtkranten zijn makkelijk te gebruiken en te installeren. De aansturing vindt plaats vanaf een PC. Naast lichtkranten vindt u ook grotere LED-schermen in ons assortiment, waarop u zelfs videobeelden kunt afspelen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Zie onze referenties voor enkele voorbeelden of neem contact met ons op.

Meer weten over onze oplossingen?

BEL MIJ TERUG OFFERTE AANVRAGEN
bg

Lees het laatste blog

Investeren in een LED-scherm? 3 tips om uw financiering goed te regelen!

De aanschaf van een LED-scherm kan een flinke investering zijn. Maar wij denken graag met u mee, ook op het gebied van het financieren van een LED-scherm. Daarom in deze blog een paar tips die u kunnen helpen met de financiering van een LED-scherm.

Lees meer

ONZE OPDRACHTGEVERS

Onze full colour lichtkranten vindt u hier
Bezig met laden van projecten...
Enable map
Disable map

NEEM CONTACT OP MET ONZE MARKTSPECIALISTEN