Full colour scoreborden

Een full colour scorebord geeft uw sportaccommodatie de professionele uitstraling die het verdient. Door de unieke samenstelling van het scorebord wordt de weergave van het wedstrijdverloop gecombineerd met het tonen van advertenties, sponsorinformatie, wedstrijdopstellingen, enz. Uiteraard beschikken de full colour scoreborden over alle functies waarmee de stand en de wedstrijdtijd kan worden bijgehouden.

Verdien geld met uw full colour scorebord

Doordat u de advertentieruimte op het scherm vaker kunt verkopen, is het mogelijk het scorebord binnen 2 tot 3 seizoenen terug te verdienen. Bovendien is het scorebord tijdens wedstrijden een gegarandeerde blikvanger waardoor het bereik van de getoonde advertentie toeneemt. Na de terugverdientijd van het scorebord zorgen de extra advertentie-inkomsten voor een vaste bijdrage aan de kas van uw sportvereniging. In de onderstaande tabel vindt u een overzicht van de verwachte inkomsten per seizoen:

Aansturing full colour scoreborden

Het full colour LED-scherm wordt aangestuurd middels PC software. Het display kan door iedere gebruiker eenvoudig bediend worden. Standaard biedt Ledyears een gebruiksvriendelijk software pakket aan waarmee gemakkelijk presentaties en video’s op het scherm gezet kunnen worden.  Voor het bedienen van het scorebord wordt een draadloos bedieningspaneel geleverd waarmee u tijdens de wedstrijd snel en simpel de scores kunt bijhouden.

Klik hier voor meer informatie over de scorebordsoftware.

Uw voordelen van een full colour scorebord op een rij:

>>> Unieke combinatie tussen scorebord en advertentieruimte
>>> Uw scorebord wordt een inkomstenbron
>>> Binnen 3 jaar heeft u de investering terugverdiend
>>> Eenvoudige bediening
>>> Professionele uitstraling

 

Download de brochure hier!

Meer weten over onze oplossingen?

BEL MIJ TERUG OFFERTE AANVRAGEN
bg

Lees het laatste blog

PERSBERICHT: Q-lite en Ledyears gaan strategische samenwerking aan

Q-lite en Ledyears gaan op strategisch niveau samenwerken. De komende maanden zal worden onderzocht hoe deze samenwerking verder vorm gegeven kan worden.

Lees meer

ONZE OPDRACHTGEVERS

Onze full colour scoreborden vindt u hier
Bezig met laden van projecten...
Enable map
Disable map

NEEM CONTACT OP MET ONZE MARKTSPECIALISTEN