LED-schermen

U bent op zoek naar een LED scherm? Dan bent u bij Ledyears aan het juiste adres! Sinds 1998 zijn wij al actief in het produceren, leveren en installeren van LED-schermen. Dat is wat wij deden, wat wij doen en wat wij blijven doen. Wij zijn vakidoten. Wij houden van LED. Wij zijn LED-specialisten.

 

Ongekende mogelijkheden qua communicatie

U kunt afwisselend teksten, afbeeldingen en bewegende videobeelden in full colour weergeven op het LED-scherm. Op deze manier is een LED-scherm geschikt voor elke boodschap. Onze schermen zijn uitgerust met levendige kleuren en scherpe resolutie. Dit vergroot uw zichtbaarheid en trekt zeker de aandacht van uw doelgroep.

LED-schermen: Effectief en duurzaam

Dynamische reclamebeelden zijn niet alleen vele malen effectiever dan statische reclamebeelden, het is op de lange termijn aanzienlijk voordeliger. Door het duurzame ontwerp en de hoogwaardige kwaliteit bent u verzekerd van een systeem dat jarenlang functioneert. LED verlichting is milieuvriendelijk en gaat lang mee. Bovendien zijn onze oplossingen geschikt voor zowel indoor als outdoor locaties.

Begeleiding van A tot Z

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij gaan projectmatig te werk en begeleiden het proces van A tot Z.  Daarbij kunnen wij u tevens bijstaan in het aanvragen van vergunningen en het adviseren over constructiemogelijkheden.

Financiering

Ledyears is zich er van bewust dat de aankoop van een LED-scherm een flinke investering is. Om uw investering over een langere periode te verdelen, bieden wij financieringsmogelijkheden aan in de vorm van koop-, huur- of leasecontracten.

Content Management Systeem

Het scherm beheert u met het Content Management Systeem (CMS). Deze software is eenvoudig in gebruik en stelt u in staat de gewenste afbeeldingen, animaties en video’s toe te voegen.

Exploitatie

Bent u van plan een LED-scherm te gaan exploiteren? Wij denken graag mee over de mogelijkheden en helpen u tot in de details met het vormgeven van het exploitatiemodel.  Voor meer mogelijkheden kunt u contact opnemen met onze afdeling verkoop op het nummer 088-3221 040 of via het e-mailadres sales@ledyears.nl.

Meer weten over onze oplossingen?

BEL MIJ TERUG OFFERTE AANVRAGEN
bg

Lees het laatste blog

Investeren in een LED-scherm? 3 tips om uw financiering goed te regelen!

De aanschaf van een LED-scherm kan een flinke investering zijn. Maar wij denken graag met u mee, ook op het gebied van het financieren van een LED-scherm. Daarom in deze blog een paar tips die u kunnen helpen met de financiering van een LED-scherm.

Lees meer

ONZE OPDRACHTGEVERS

Onze LED-schermen vindt u hier
Bezig met laden van projecten...
Enable map
Disable map

NEEM CONTACT OP MET ONZE MARKTSPECIALISTEN