LED-schermen

Digitale buitenreclame wordt steeds populairder in ons land. Logisch, want een LED-scherm is een uitstekend communicatiemiddel. Het biedt ongekende mogelijkheden van tekst tot video, geschikt voor elke boodschap. Onze LED-schermen zijn uitgerust met levendige kleuren en een scherpe resolutie. Dit vergroot uw zichtbaarheid en trekt zeker de aandacht van uw doelgroep. En dankzij de online verbinding is de content snel en eenvoudig aan te passen en dus altijd actueel.

 

Download de brochure hier!

Engineering tot in detail

Om een LED-scherm aan uw pand of op een constructie te plaatsen worden het scherm, de ophangconstructie én de aansluiting op de bestaande situatie getekend en berekend. Hiermee zorgen wij dat het product exact aansluit op uw situatie.

Exploitatie

Voor de verkoop van de advertentieruimte kunt u het beste een exploitant inschakelen. Ledyears kan u hierbij assisteren. Wij zijn namelijk meer dan een hard- en software leverancier van digitale displaysystemen. Wij hebben in de loop der jaren ook een groot netwerk van exploitanten om ons heen verzameld. Om u te ondersteunen met het verkrijgen van een rendabel terugverdienmodel voor uw LED-scherm, brengen wij u graag in contact met de juiste exploitant.

Meer weten? Neem direct contact op via 088-3221040 of via info@ledyears.nl.

Productkenmerken LED-schermen

Formaat Elk gewenst formaat
Locatie Uiteenlopende toepassingen. Van gevels tot masten en van etalages tot achter het raam.
Pixelpitch Afhankelijk van de exacte toepassing en locatie

Software

Uw digitale billboard beheert u eenvoudig met ons eigen RAAAK-platform, hét softwareplatform van Ledyears om displaysystemen aan te sturen, te monitoren en te onderhouden. Of u nu 1, 10 of 50 displaysystemen heeft, met het RAAAK-platform van Ledyears kunt u gemakkelijk zelf uw content zoals afbeeldingen, animaties en video’s inplannen en beheren.

Daarnaast zijn wij in staat om met dit platform uw systemen zorgvuldig te onderhouden en 24/7 te monitoren. Met als resultaat een gegarandeerde beschikbaarheid!


Met onze projectaanpak nemen wij u al het werk uit handen. Lees het hier


Wij bieden u een gegarandeerde beschikbaarheid van uw systeem. Hoe we dat doen? Lees het hier…


Wij bieden verschillende vormen van financiering aan. Lees hier meer over de mogelijkheden

Meer weten over onze oplossingen?

BEL MIJ TERUG OFFERTE AANVRAGEN
bg

Lees het laatste blog

E-ink als duurzame displaytechniek

Ledyears zet volledig in op de ontwikkeling van duurzame displaytechnieken. Daarom zijn wij voorloper in de ontwikkeling en (buiten)toepassing van E-ink.

Lees meer

ONZE OPDRACHTGEVERS

Onze LED-schermen vindt u hier
Bezig met laden van projecten...
Enable map
Disable map

NEEM CONTACT OP MET ONZE MARKTSPECIALISTEN