LED-schermen

Een LED-scherm biedt u een ongekende mogelijkheiden in uw communicatie.

U kunt afwisselend teksten, afbeeldingen en bewegende videobeelden in full colour weergeven op het LED-scherm. Op deze manier is een LED-scherm geschikt voor elke boodschap. Onze schermen zijn uitgerust met levendige kleuren en scherpe resolutie. Dit vergroot uw zichtbaarheid en trekt zeker de aandacht van uw doelgroep.

Uitsnede-LED-scherm-YM

LED-schermen: effectief en duurzaam

Dynamische reclamebeelden zijn niet alleen vele malen effectiever dan statische reclamebeelden, het is op de lange termijn aanzienlijk voordeliger. Door het duurzame ontwerp en de hoogwaardige kwaliteit bent u verzekerd van een systeem dat jarenlang functioneert. LED verlichting is milieuvriendelijk en gaat lang mee. Bovendien zijn onze oplossingen geschikt voor zowel indoor als outdoor locaties.

Begeleiding van A tot Z
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij gaan projectmatig te werk en begeleiden het proces van A tot Z.  Daarbij kunnen wij u tevens bijstaan in het aanvragen van vergunningen en het adviseren over constructiemogelijkheden.

Financiering
Ledyears is zich er van bewust dat de aankoop van een LED-scherm een flinke investering is. Om uw investering over een langere periode te verdelen, bieden wij financieringsmogelijkheden aan in de vorm van een leasecontract.

Exploitatie
Bent u van plan een LED-scherm te gaan exploiteren? Wij denken graag mee over de mogelijkheden en helpen u tot in de details met het vormgeven van het exploitatiemodel.  Voor meer mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen met de afdeling verkoop op het nummer 088-3221 040 of via het emailadres sales@ledyears.nl

Meer weten over onze oplossingen?

BEL MIJ TERUG OFFERTE AANVRAGEN
bg

Lees het laatste blog

Wat is de beste displaytechniek?

Bij het ontwikkelen van nieuwe informatiesystemen maakt Ledyears gebruik van een aantal verschillende displaytechnieken, ontdek welke!

Lees meer

ONZE OPDRACHTGEVERS

Onze LED-schermen vindt u hier
Bezig met laden van projecten...
Enable map
Disable map

NEEM CONTACT OP MET ONZE MARKTSPECIALISTEN