• mobiele informatie systemen

Mobiele informatie systemen

Mobiele informatie systemen zijn dynamische en actuele informatievoorzieningen voor weggebruikers tijdens wegwerkzaamheden of calamiteiten. Deze systemen hebben een belangrijke bijdrage aan een efficiënte doorstroming van het verkeer.

Een mobiel informatiesysteem is leverbaar als aparte tekstwagen, als onderdeel van een botsabsorber of MRS/MRI, maar kan ook los worden geïnstalleerd op dienstauto’s of bedrijfsbussen. Daarmee vormen deze systemen het ideale communicatiemiddel op en langs de openbare weg.

Systemen die veel in de markt worden toegepast zijn:

♦  Tekstwagens
♦  Rijdende Afzetting in de Nacht (RAIN)
♦  Mobiele Rijstrook Signalering(MRS)
♦  Botsabsorbers
♦  Mobiele DRIPs
♦  etc.

De mobiele Dynamische Route Informatie Platformen (DRIP) van Ledyears zijn in staat om tekst en afbeeldingen, zoals verkeersborden te tonen. Daarnaast voldoen de mobiele autoDRIP’s aan de normen van Rijkswaterstaat en zijn ze voorzien van een NEN-EN12966-certificering. Bovendien beschikken de LED-displays over zeer gebruiksvriendelijke bedieningssoftware die geschikt is voor elke PC, Touchpanel of smartphone. Hierdoor kan de bediening zowel op locatie als vanaf afstand plaatsvinden.

 

RAAAK-platform

Om uw informatiesystemen aan te sturen en te beheren heeft Ledyears het RAAAK-platform ontwikkeld. Middels een overzichtelijk en gebruiksvriendelijk dashboard bent u in de gelegenheid al uw systemen te beheren.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Lees het laatste blog

Dynamische bewegwijzering voor voetgangers in Tilburg

In 2018 vinden bezoekers aan Tilburg hun route door de stad dankzij dynamische bewegwijzering in de vorm van 10 informatiezuilen.

Lees meer

ONZE OPDRACHTGEVERS

Onze mobiele informatiesystemen vindt u hier
Bezig met laden van projecten...
Enable map
Disable map

NEEM CONTACT OP MET ONZE MARKTSPECIALISTEN