Mono colour lichtkranten

Mono colour lichtkranten bieden uitkomst als u een boodschap op een simpele maar doeltreffende manier wilt overbrengen op uw publiek. De mogelijkheid om teksten op een dynamische manier te tonen, zorgt voor een verhoogde attentiewaarde en effectievere communicatie van uw boodschap.

Mono colour lichtkranten: voor binnen én buiten

Ledyears levert alle denkbare uitvoeringen van mono colour lichtkranten voor zowel binnen- als buitentoepassing. Afhankelijk van uw wensen zijn wij in staat om extra opties te leveren zoals verschillende kleuren, automatische lichtsterkteregeling, aansturing via een RSS-feed of een koppeling met een bestaande database. Wilt u nog meer? Neem dan eens een kijkje bij onze Full colour lichtkranten of grote LED-schermen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op. Hieronder vindt u onze referenties.

Meer weten over onze oplossingen?

BEL MIJ TERUG OFFERTE AANVRAGEN
bg

Lees het laatste blog

Digitale buitenreclame – 11 redenen om direct over te stappen

Digitale buitenreclame wordt steeds populairder in ons land. Vooral langs snelwegen en in de grotere steden verschijnen meer LED-schermen. Steeds meer exploitanten kiezen er dan ook voor om haar statische analoge reclame-objecten om te bouwen naar digitale buitenreclame. Als u nog steeds twijfelt, hebben wij hier een lijstje met de belangrijkste redenen om over te stappen op digitale buitenreclame.

Lees meer

ONZE OPDRACHTGEVERS

Onze mono colour lichtkranten vindt u hier
Bezig met laden van projecten...
Enable map
Disable map

NEEM CONTACT OP MET ONZE MARKTSPECIALISTEN