Multifunctionele scoreborden

De multifunctionele scorebordsystemen van Ledyears dragen bij aan een optimale wedstrijdbeleving in uw sportaccommodatie. Uiteraard voldoen de systemen volledig aan de eisen van het NOC*NSF en de sportbonden zoals de FIBA, de FINA en tal van andere internationale en nationale sportbonden.

 

Meer weten?

Lees meer over onze multifunctionele scorebordsystemen op één van de volgende pagina’s. Maak uw keuze:

Meest modern en geavanceerde systeem

Ons scorebordsysteem is het meest moderne en geavanceerde systeem in de markt. Het systeem bestaat in de basis uit een combinatie van één of meerdere full colour scoreborden en/of TFT-schermen, gecombineerd met een Content Management Systeem voor de aansturing. Aanvullend kan het systeem worden uitgebreid met schotklokken, camerasystemen, jurytablets, externe koppelingen, etc.

 

Aansturing vanuit 1 systeem

Uniek is dat u het volledige systeem aanstuurt vanuit één Content Management Systeem. Als gebruiker bepaalt u welke informatie u op het scherm wilt weergeven, variërend van een scorebord tot een live camerabeeld of de uitslagen van de laatste wedstrijd. Op het bedieningspaneel wordt ook live weergegeven wat er op het scherm wordt getoond, zodat u altijd de controle heeft dat de juiste informatie verschijnt.

De software beschikt over diverse standaard scorebordconfiguraties voor de diverse sporten. Deze configuraties zijn direct door u te gebruiken en voldoen aan de daarvoor gestelde eisen. Ook beschikt de software over de functie om digitale wedstrijdformulieren in te vullen.

Gebruiksvriendelijke bediening

Welke informatie er op de schermen komt wordt bepaald door de gebruiker. Middels het handige en gebruiksvriendelijke bedienpaneel kan de juiste informatie worden geselecteerd en op het betreffende scherm worden getoond.

Uniek is dat u alle functionaliteit kan bedienen en configureren vanuit één bedienpaneel, waarbij het ook mogelijk is de verlichting en het geluid via dit paneel te regelen.

Klik hier voor meer informatie over de scorebordsoftware.

Koppeling externe systemen

Het systeem biedt ruimte voor het aansluiten en beheren van diverse externe systemen. Een overzicht van de mogelijkheden qua koppelingen zijn:

◊ Tijdregistratiesysteem ◊ Jurytablets
◊ Live camerabeelden ◊ Verlichting
◊ Startpistolen ◊ Geluidsinstallatie
◊ Aantikplaten ◊ Transponders

Full service

Dit complete systeem bieden wij u full service aan. Dit houdt in dat we u voorzien van advies op maat, het systeem voor u realiseren, u helpen bij het inrichten van de software en het systeem deskundig voor u onderhouden. Uiteraard bieden wij u ook een training aan voor het gebruik van de software.

Download de brochure hier!

Meer weten over onze oplossingen?

BEL MIJ TERUG OFFERTE AANVRAGEN
bg

Lees het laatste blog

PERSBERICHT: Q-lite en Ledyears gaan strategische samenwerking aan

Q-lite en Ledyears gaan op strategisch niveau samenwerken. De komende maanden zal worden onderzocht hoe deze samenwerking verder vorm gegeven kan worden.

Lees meer

ONZE OPDRACHTGEVERS

Onze multifunctionele scoreborden vindt u hier
Bezig met laden van projecten...
Enable map
Disable map

NEEM CONTACT OP MET ONZE MARKTSPECIALISTEN