Multifunctionele Scoreborden voor Schaatsbanen

Net over de finish staart zowel de schaatser als het publiek secondenlang naar het scherm. Wat is de gereden tijd? Is het een persoonlijk record of misschien een baanrecord? Deze momenten laten zien waarom een scorebordsysteem noodzakelijk is bij een schaatsbaan en een grote bijdrage levert aan de sportbeleving.

De scorebordsystemen van Ledyears zijn uitgevoerd met alle functionaliteiten die op een schaatsbaan nodig zijn. Standaard is het systeem voorbereid op o.a. wedstrijdschaatsen, ijshockey en kunstschaatsen. Het scorebordsysteem voldoet uiteraard aan alle eisen van de KNSB en de ISU.
Het systeem bestaat uit een combinatie van hard- en software en biedt naast één of meerde schermen ook (een koppeling met) tijdregistratie en camerabeelden. Dit kan nog worden aangevuld met aparte jurytablets bij jurygebonden sporten zoals kunstschaatsen.
Voor de topsporters is het tevens mogelijk camerabeelden van wedstrijden en trainingen op te slaan en terug te kijken voor analyse.

 

Bediening scorebordsysteem

Welke informatie er op de schermen komt wordt bepaald door de gebruiker. Door middel van het handige en gebruiksvriendelijke bedienpaneel kan de juiste informatie worden geselecteerd en op het betreffende scherm worden getoond. Uniek is dat u het hele systeem kan aansturen vanuit één bedienpaneel. Ook het bedienen van verlichting en geluidsinstellingen is mogelijk via het bedienpaneel.

Met het bedienpaneel kunt u meerdere schermen aansturen. Naast de LED-schermen op de schaatsbaan kunt u dus ook de schermen bij de ingang, de receptie of in de kantine beheren en aansturen.

Schematische weergave scorebordsysteem

In onderstaande figuur hebben wij de opbouw van het systeem schematisch weergegeven:

 

Meer weten?

Wilt u meer weten over dit systeem? Maak dan een afspraak met één van onze accountmanagers of neem contact op via 088 – 322 10 00 of info@ledyears.nl

 

<<< Terug naar Multifunctionele Scoreborden

Meer weten over onze oplossingen?

BEL MIJ TERUG OFFERTE AANVRAGEN
bg

Lees het laatste blog

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden..

Dat een multifunctioneel scorebordsysteem sfeer en beleving brengt in uw zwemaccommodatie weet u misschien al. Maar wist u ook dat u dit systeem in kunt zetten voor trainingsdoeleinden?

Lees meer

ONZE OPDRACHTGEVERS

Onze multifunctionele scoreborden vindt u hier
Bezig met laden van projecten...
Enable map
Disable map

NEEM CONTACT OP MET ONZE MARKTSPECIALISTEN