Multifunctionele scoreborden voor Sporthallen

U zoekt voor in uw sporthal een multifunctioneel scorebordsysteem waarmee u fans, toeschouwers en spelers wilt informeren en animeren. Daarnaast wilt u dat het scorebordsysteem tijdens sportwedstrijden en evenementen bijdragen aan de ultieme sportbeleving.

Ledyears biedt u dit systeem. Door een unieke combinatie van hard- en software biedt het scorebordsysteem ongekende mogelijkheden. Het weergeven van scores, live camera beelden, tussenstanden, doelpuntenmakers, maar ook live feeds als nieuws en verkeer zijn standaard geïntegreerd in het systeem.

Standaard is de score en tijdwaarneming voor de volgende sporten aanwezig: (beach)volleybal, korfbal, voetbal, handbal, basketbal en hockey. Uiteraard voldoen onze systemen aan de laatste eisen van de nationale en mondiale sportbonden zoals de FIBA, KNKV, KNHB, KNVB, etc.

 

Bediening scorebordsysteem

Welke informatie er op de schermen komt wordt bepaald door de gebruiker. Door middel van het handige en gebruiksvriendelijke bedienpaneel kan de juiste informatie worden geselecteerd en op het betreffende scherm worden getoond.

Uniek is dat u alle functionaliteit kunt bedienen en configureren vanaf één bedienpaneel. Bovendien is het mogelijk om de verlichting en het geluid via dit paneel te regelen.

Met het bedienpaneel kunt u meerdere schermen aansturen. Naast LED-schermen in de sporthal kunt u dus ook de schermen bij de ingang, de receptie of in de kantine beheren en aansturen.

Schematische weergave scorebordsysteem

In onderstaande figuur hebben wij de opbouw van het systeem schematisch weergegeven:

Meer weten?

Wilt u meer weten over dit systeem? Maak dan een afspraak met één van onze accountmanagers of neem contact op via 088-3221000 of info@ledyears.nl.

 

<<< Terug naar Multifunctionele Scoreborden

Meer weten over onze oplossingen?

BEL MIJ TERUG OFFERTE AANVRAGEN

Lees het laatste blog

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden..

Dat een multifunctioneel scorebordsysteem sfeer en beleving brengt in uw zwemaccommodatie weet u misschien al. Maar wist u ook dat u dit systeem in kunt zetten voor trainingsdoeleinden?

Lees meer

ONZE OPDRACHTGEVERS

Onze multifunctionele scoreborden vindt u hier
Bezig met laden van projecten...
Enable map
Disable map

NEEM CONTACT OP MET ONZE MARKTSPECIALISTEN