Multifunctionele scoreborden voor Zwembaden

In uw zwembad is een scorebord- en tijdregistratiesysteem een onmisbaar onderdeel. Op deze manier zijn fans, bezoekers en sporters goed in staat de wedstrijd te volgen en van begin tot eind de ultieme sportbeleving te ervaren.

Ons scorebordsysteem biedt alle gewenste mogelijkheden en functionaliteiten voor o.a. waterpolo, wedstrijdzwemmen en schoonspringen. Het systeem voldoet aan alle eisen van de KNZB en de FINA. Uniek is dat u met het bedienpaneel meerdere schermen kunt aansturen. Naast de LED-schermen in het zwembad kunt u dus ook de schermen bij de ingang, de receptie of in de kantine beheren en aansturen.

Meest modern en geavanceerde systeem

Ons scorebordsysteem is het meest moderne en geavanceerde systeem in de markt. Het systeem bestaat in de basis uit een combinatie van één of meerdere full colour scoreborden en/of TFT-schermen, gecombineerd met een Content Management Systeem voor de aansturing. Aanvullend kan het systeem worden uitgebreid met schotklokken, camerasystemen, jurytablets, externe koppelingen, etc.

 

Aansturing vanuit 1 systeem

Uniek is dat u het volledige systeem aanstuurt vanuit één Content Management Systeem. Als gebruiker bepaalt u welke informatie u op het scherm wilt weergeven, variërend van een scorebord tot een live camerabeeld of de uitslagen van de laatste wedstrijd. Op het bedieningspaneel wordt ook live weergegeven wat er op het scherm wordt getoond, zodat u altijd de controle heeft dat de juiste informatie verschijnt.

De software beschikt over diverse standaard scorebordconfiguraties voor de diverse sporten. Deze configuraties zijn direct door u te gebruiken en voldoen aan de daarvoor gestelde eisen. Ook beschikt de software over de functie om digitale wedstrijdformulieren in te vullen.

Gebruiksvriendelijke bediening

Welke informatie er op de schermen komt wordt bepaald door de gebruiker. Middels het handige en gebruiksvriendelijke bedienpaneel kan de juiste informatie worden geselecteerd en op het betreffende scherm worden getoond.

Uniek is dat u alle functionaliteit kan bedienen en configureren vanuit één bedienpaneel, waarbij het ook mogelijk is de verlichting en het geluid via dit paneel te regelen.

Klik hier voor meer informatie over de scorebordsoftware.

Koppeling externe systemen

Het systeem biedt ruimte voor het aansluiten en beheren van diverse externe systemen. Een overzicht van de mogelijkheden qua koppelingen zijn:

◊ Tijdregistratiesysteem ◊ Jurytablets
◊ Live camerabeelden ◊ Verlichting
◊ Startpistolen ◊ Geluidsinstallatie
◊ Aantikplaten ◊ Transponders

Full service

Dit complete systeem bieden wij u full service aan. Dit houdt in dat we u voorzien van advies op maat, het systeem voor u realiseren, u helpen bij het inrichten van de software en het systeem deskundig voor u onderhouden. Uiteraard bieden wij u ook een training aan voor het gebruik van de software.

Download de brochure hier!

Meer weten over onze oplossingen?

BEL MIJ TERUG OFFERTE AANVRAGEN

Lees het laatste blog

PERSBERICHT: Q-lite en Ledyears gaan strategische samenwerking aan

Q-lite en Ledyears gaan op strategisch niveau samenwerken. De komende maanden zal worden onderzocht hoe deze samenwerking verder vorm gegeven kan worden.

Lees meer

ONZE OPDRACHTGEVERS

Onze multifunctionele scoreborden vindt u hier
Bezig met laden van projecten...
Enable map
Disable map

NEEM CONTACT OP MET ONZE MARKTSPECIALISTEN