Multifunctionele scoreborden voor Zwembaden

In uw zwembad is een scorebord- en tijdregistratiesysteem een onmisbaar onderdeel. Op deze manier zijn fans, bezoekers en sporters goed in staat de wedstrijd te volgen en van begin tot eind de ultieme sportbeleving te ervaren.

Het scorebordsysteem van Ledyears is het meest moderne en geavanceerde systeem en biedt alle gewenste mogelijkheden en functionaliteiten voor o.a. waterpolo, wedstrijdzwemmen en schoonspringen. Het systeem voldoet aan alle eisen van de KNZB en de FINA.

Het systeem bestaat uit o.a.:

♦  LED-schermen
♦  TFT-schermen
♦  Schotklokken
♦  Draadloze touchschermen voor de bediening
♦  Jurytablets
♦  (koppeling met) tijdregistratiesysteem
♦  (koppeling met) aantikplaten

 

Bediening scorebordsysteem 

Welke informatie er op de schermen komt wordt bepaald door de gebruiker, die via één bedienpaneel alle functionaliteit kan bedienen en configureren. Door middel van het handige en gebruiksvriendelijke bedienpaneel kan de juiste informatie worden geselecteerd en op het betreffende scherm worden getoond. Ook het bedienen van de verlichting en het geluid is mogelijk via het bedienpaneel.

Uniek is dat u met het bedienpaneel meerdere schermen kunt aansturen. Naast de LED-schermen in het zwembad kunt u dus ook de schermen bij de ingang, de receptie of in de kantine beheren en aansturen.

 

Schematische weergave scorebordsysteem

In onderstaande figuur hebben wij de opbouw van het systeem schematisch weergegeven:

 

Meer weten?

Wilt u meer weten over dit systeem? Maak dan een afspraak met één van onze accountmanagers of neem contact op via 088 – 322 10 00 of info@ledyears.nl.

 

<<< Terug naar Multifunctionele Scoreborden

Meer weten over onze oplossingen?

BEL MIJ TERUG OFFERTE AANVRAGEN

Lees het laatste blog

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden..

Dat een multifunctioneel scorebordsysteem sfeer en beleving brengt in uw zwemaccommodatie weet u misschien al. Maar wist u ook dat u dit systeem in kunt zetten voor trainingsdoeleinden?

Lees meer

ONZE OPDRACHTGEVERS

Onze multifunctionele scoreborden vindt u hier
Bezig met laden van projecten...
Enable map
Disable map

NEEM CONTACT OP MET ONZE MARKTSPECIALISTEN