Mupi’s

Een Mupi is een digitaal LED-scherm van ongeveer 2m2 en staat vaak langs drukke wegen en op strategische plekken in een stad of dorp. Een Mupi wordt uitgevoerd in een portrait formaat en is goed leesbaar voor passanten omdat het display op ooghoogte geplaatst is.

In ons assortiment hebben wij verschillende standaard uitvoeringen beschikbaar. Daarnaast bieden wij u ook volledig maatwerk aan zodat de Mupi aansluit op uw huisstijl en voldoet aan al uw specifieke wensen.

Productkenmerken Mupi’s

Formaat Circa A0-formaat
Locatie Voornamelijk toegepast in stads- of een dorpskern, langs wegen waar 30-50km gereden mag worden. 
Pixelpitch 3-6 mm, afhankelijk van de exacte locatie

Kiest u LED of TFT?

Mupi’s zijn leverbaar met verschillende displaytechnieken, waarbij LED en TFT het meest worden toegepast. Het verschil tussen deze twee technieken is met name dat u met TFT een hogere resolutie en dus fijner beeld heeft. De LED-techniek is juist uniek vanwege haar attentiewaarde. De juiste keuze wordt voornamelijk bepaald door de locatie. Locaties waar passanten vlak langs komen, bijvoorbeeld winkelgebieden, zijn meer geschikt voor TFT omdat u daarmee een hogere resolutie en een fijner beeld krijgt. In andere situaties is LED de beste optie.

Aansturing en communicatie van de Mupi

Voor de aansturing van uw reclamemast bieden wij verschillende opties. Werkt u al met een eigen content management systeem? Dan kunnen wij deze integreren in het scherm. Uiteraard kunt u ook kiezen om gebruik te maken van de CMS-module in ons RAAAK-platform.

Het verzamelen van data en gebruik van sensoren

De Mupi’s zijn ook uit te breiden met extra sensoren en modules. Te denk valt aan het meten van CO2 en stikstof, maar ook is het mogelijk een camera of wifi-hotspot in de behuizing te integreren.

Heeft u advies nodig?

Elke situatie is uniek en vraagt om een passende oplossing. Daarom geven wij op basis van uw uitgangspunten een uitgebreid en passend advies. We belichten daarbij alle aspecten zoals afmeting, displaytechniek, pixelafstand en de manier van montage. Bel ons op 088-3221040 of neem contact op via info@ledyears.nl.


Met onze projectaanpak nemen wij u al het werk uit handen. Lees het hier


Wij bieden u een gegarandeerde beschikbaarheid van uw systeem. Hoe we dat doen? Lees het hier…


Wij bieden verschillende vormen van financiering aan. Lees hier meer over de mogelijkheden

Lees het laatste blog

Nieuwe generatie reclamemast dankzij unieke LED-technologie

Het gebruik van deze LED-technolgie levert unieke voordelen op als het gaat om zichthoek, energieverbruik, contrastwaarde en levensduur.

Lees meer

ONZE OPDRACHTGEVERS

Onze Mupi vindt u hier
Bezig met laden van projecten...
Enable map
Disable map

NEEM CONTACT OP MET ONZE MARKTSPECIALISTEN