Parkeer informatie systemen

Onze Parkeer Route Informatie Systemen (PRIS) vormen hét antwoord op lange wachtrijen voor parkeergarages of onnodig (zoek)verkeer door de binnenstad.

Door het gebruik van een Parkeer Route Informatie Systeem heeft u de ideale oplossing op het gebied van verkeersbegeleiding in stedelijke gebieden. Het systeem zorgt voor een actieve routebegeleiding van automobilisten die willen parkeren en geeft tegelijkertijd informatie over de beschikbaarheid van het aantal parkeerplekken. Hierdoor zijn weggebruikers sneller op de plek van bestemming en wordt de verkeersdrukte aanzienlijk verminderd.

De Parkeer Informatie Systemen worden uitgevoerd met enkele of meerdere dynamische LED-displays die voldoen aan de NEN-EN12966-norm.

Uitbreiding met een StadsDRIP

Steeds meer gemeenten kiezen als uitbreiding op het systeem ook voor een StadsDRIP (zie ook DRIP’s Rotterdam). Met deze DRIPs is het mogelijk extra informatie te tonen over de actuele verkeerssituatie. Denk bijvoorbeeld aan werkzaamheden, omleidingen of evenementen.

 

Download de brochure hier!

RAAAK-Platform

Voor de aansturing en het beheer van uw Parkeer Route Informatie Systeem heeft Ledyears een eigen platform ontwikkeld, het RAAAK-platform.  Hiermee bieden wij u het juiste RAAAK-vlak tussen content en techniek en tussen de informatie en gebruiker.


Bekijk hieronder de parkeersystemen die wij al geplaatst hebben. Wilt u meer weten?
Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Lees het laatste blog

PERSBERICHT: Q-lite en Ledyears gaan strategische samenwerking aan

Q-lite en Ledyears gaan op strategisch niveau samenwerken. De komende maanden zal worden onderzocht hoe deze samenwerking verder vorm gegeven kan worden.

Lees meer

ONZE OPDRACHTGEVERS

Onze PRIS-projecten vindt u hier
Bezig met laden van projecten...
Enable map
Disable map

NEEM CONTACT OP MET ONZE MARKTSPECIALISTEN