Reclamemasten

Wie kent ze niet, die grote LED-reclamemasten langs snelwegen? Bent u ook van plan om een LED-reclamemast neer te gaan zetten of te exploiteren? Dan bent u bij Ledyears aan het juiste adres! Het realiseren van zo’n mast is een groot project en er komt veel bij kijken. Ledyears helpt u graag van A-Z en heeft alles in eigen huis om u al het werk uit handen te nemen. Van vergunning tot ontwerp en van productie tot beheer en onderhoud.  Door deze aanpak helpen wij u om een duidelijke business case te creëren.

Al meer dan 20 jaar levert Ledyears digitale displaysystemen. Daarin zit het leergeld van meer dan 30.000 geïnstalleerde displays. Die ervaring maakt dat wij als geen ander weten wat het is om digitale reclameobjecten te realiseren en daarom samen met u de juiste keuze kunnen maken voor het scherm dat past bij uw wensen en doel(en).

 

Productkenmerken reclamemasten

Reclamemasten zijn er in verschillende uitvoeringen. De algemene productkenmerken zijn:

Formaat Vanaf ca. 40m2
Locatie Snelwegen, grote leesafstanden
Pixelpitch 10mm of hoger, afhankelijk van de exacte locatie

 

Aansturing

Voor de aansturing van uw reclamemast bieden wij verschillende opties. Werkt u al met een eigen content management systeem? Dan kunnen wij die integreren in het scherm. Uiteraard kunt u ook kiezen om gebruik te maken van de CMS-module in ons RAAAK-platform.

RAAAK-platform

RAAAK is hét Internet of Things softwareplatform van Ledyears om displaysystemen aan te sturen, te monitoren en te onderhouden.  Met het RAAAK-platform zijn wij in staat om uw systemen 24/7 te monitoren en het juiste onderhoud uit te voeren. Met als resultaat een gegarandeerde beschikbaarheid  en een langere levensduur van het scherm. Lees meer


Met onze projectaanpak nemen wij u al het werk uit handen. Lees het hier


Wij bieden u een gegarandeerde beschikbaarheid van uw systeem. Hoe we dat doen? Lees het hier…


Wij bieden verschillende vormen van financiering aan. Lees hier meer over de mogelijkheden

Lees het laatste blog

Transparant LED-scherm: je kijkt er dwars doorheen!

Een standaard indoor LED-scherm achter glas neemt veel licht weg. Wilt u die lichtinval juist behouden? Kies dan voor een transparant LED-scherm.

Lees meer

ONZE OPDRACHTGEVERS

Onze Reclamemasten vindt u hier
Bezig met laden van projecten...
Enable map
Disable map

NEEM CONTACT OP MET ONZE MARKTSPECIALISTEN