• Scheepvaart informatie systemen

Scheepvaart informatie systemen

De vele rivieren en kanalen in Nederland vormen belangrijke aanvoerroutes voor het scheepvaartverkeer. Door de toenemende drukte van vrachtverkeer en de automatisering van sluizen en bruggen is de scheepvaart gebaat bij duidelijke informatievoorziening. Scheepvaart informatie systemen van Ledyears zijn hiervoor een ideale oplossing. Ongelukken moeten namelijk altijd voorkomen worden.

Scheepvaart informatie systemen zoals brugdisplays zijn in staat om belangrijke informatie te tonen die vanaf grote afstanden goed leesbaar is. Zo is het mogelijk om schippers te informeren over de doorvaarthoogte of de resterende wachttijd. Dit maakt het scheepvaartverkeer een stuk prettiger voor schippers.

 

RAAAK-platform

De systemen zijn eenvoudig op afstand te bedienen door middel van het RAAAK-platform. De displays zijn dus altijd naar wens aan te passen en geeft direct de juiste informatie. Dit scheelt miscommunicatie en voorkomt ongelukken.

 

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Lees het laatste blog

Dynamische bewegwijzering voor voetgangers in Tilburg

In 2018 vinden bezoekers aan Tilburg hun route door de stad dankzij dynamische bewegwijzering in de vorm van 10 informatiezuilen.

Lees meer

ONZE OPDRACHTGEVERS

Onze scheepvaart informatiesystemen vindt u hier
Bezig met laden van projecten...
Enable map
Disable map

NEEM CONTACT OP MET ONZE MARKTSPECIALISTEN