• Scoreborden

Standaard scoreborden

Onze standaard scoreborden, geschikt voor binnen- en buitengebruik, zijn ideaal voor elk budget en elke sportaccommodatie. De scoreborden kenmerken zich met name door de strakke uitvoering, het grote bedieningsgemak en de uitstekende kwaliteit. De actuele tijdsweergave geeft het scorebord bovendien altijd een opvallende functie, ook buiten de wedstrijden om.

Outdoor Scoreborden 

De eenvoud van deze scoreborden is zeer doeltreffend; score thuis, speeltijd en score gasten. Er is keuze uit 8 LED-kleuren die afzonderlijk van elkaar zijn in te stellen. De scoreborden zijn leesbaar tot op een afstand van 150 meter en zijn voorzien van een automatische lichtregeling. Hierdoor is het scorebord zowel in direct zonlicht als in de avonduren nog optimaal leesbaar. Het draadloze bedienpaneel wordt geleverd in een handige koffer, is eenvoudig in gebruik en heeft een bereik tot wel 300 meter in het open veld!  Lees meer over de outdoor scoreborden…

 〉〉〉 Download hier de brochure van onze Outdoor Scoreborden

 

 

Indoor Scoreborden

Een standaard indoor scorebord voor uw sportaccommodatie is leverbaar in drie verschillende uitvoeringen. Afhankelijk van uw wensen en het budget kunt u kiezen uit een basisversie, een plus versie en de serie 3510. Al onze scoreborden zijn van hoge kwaliteit en hebben een levensduur van minimaal 10 jaar. De scoreborden worden geleverd met een gebruiksvriendelijke afstandsbediening. Lees meer over de indoor scoreborden…


 〉〉〉  Download hier de brochure van onze indoor scoreborden

 

 

Schotklokken

De schotklok is een klok die wordt gebruikt om aan te duiden hoeveel seconden het team nog over heeft voor een aanval. De displays zijn uitgevoerd met een fraaie en degelijke behuizing en voorzien van heldere LED’s. Uniek is dat de schotklokken zijn uitgevoerd met een aantal extra functies. Zo kunt u de twee schotklokken ook gebruiken als scorebord en als digitale klok.


 〉〉〉  Download hier de brochure van onze schotklokken

 

Wilt u meer?

Wilt u ook advertenties, video’s, sponsorinformatie of verenigingsnieuws tonen? Neem dan een kijkje bij onze full colour scoreborden en multifunctionele scorebordsystemen.

Meer weten over onze oplossingen?

BEL MIJ TERUG OFFERTE AANVRAGEN
bg

Lees het laatste blog

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden..

Dat een multifunctioneel scorebordsysteem sfeer en beleving brengt in uw zwemaccommodatie weet u misschien al. Maar wist u ook dat u dit systeem in kunt zetten voor trainingsdoeleinden?

Lees meer

ONZE OPDRACHTGEVERS

Onze standaard scoreborden vindt u hier
Bezig met laden van projecten...
Enable map
Disable map

NEEM CONTACT OP MET ONZE MARKTSPECIALISTEN