• Scoreborden

Standaard scoreborden

U zoekt een scorebord voor uw vereniging? Dan bent u bij Ledyears aan het juiste adres. Wij leveren namelijk al 20 jaar digitale scoreborden. U kunt ons dus met recht een scorebordspecialist noemen!

Geschikt voor binnen- en buitengebruik

Onze standaard scoreborden zijn dankzij de robuuste aluminium behuizing geschikt voor binnen- en buitengebruik en ideaal voor elk budget en elke sportaccommodatie. De standaard scoreborden kenmerken zich met name door de strakke uitvoering, het grote bedieningsgemak en de uitstekende kwaliteit. De scores worden met maximaal drie cijfers getoond (t/m 199) en de speeltijd in minuten en seconden. De actuele tijdsweergave geeft het scorebord bovendien altijd een opvallende functie, ook buiten de wedstrijden om.

Bedienpaneel

De werkelijke tijd of speeltijd is eenvoudig in te stellen op het bedienpaneel. Het paneel wordt geleverd in een handzame en stevige koffer. Met dit paneel kunt u tevens een kleur programmeren voor de diverse karakters. Er is keuze uit 8 LED-kleuren en zijn afzonderlijk van elkaar in te stellen.

Automatische lichtregeling

Dankzij de heldere LED-verlichting vallen onze scoreboden altijd op. De ingebouwde automatische lichtregeling zorgt er voor dat dat het scorebord in zowel direct zonlicht als in donkere omstandigheden altijd optimaal leesbaar is.

Plug and play

Onze scoreborden zijn eenvoudig zelf te monteren en te installeren. Aan de boven- en onderzijde bevinden zich bevestigingspunten. Aan de achterzijde de 230v stroomkabel aansluiting. Het is een kwestie van plug and play.

 

Full Colour Schotklokken

Onze schotklokken zijn uitgevoerd als 24 inch full colour LED schermen waardoor er niet alleen seconde informatie getoond kan worden maar elke info die men wenst. Actuele tijd, seconden of andere content. De schotklokken zijn voorzien van een aluminium behuizing en een polycarbonaat plaat aan de voorzijde. Hierdoor zijn de klokken spatwaterdicht en bal bestendig.


Wilt u meer?

Wilt u ook advertenties, video’s, sponsorinformatie of verenigingsnieuws tonen? Neem dan een kijkje bij onze full colour scoreborden en multifunctionele scorebordsystemen.

 

Contact

Voor meer informatie of een prijslijst kunt u contact met ons opnemen op het telefoonnummer 088-3221 040 of via het e-mailadres sales@ledyears.nl. U kunt ook  het contactformulier invullen.

Meer weten over onze oplossingen?

BEL MIJ TERUG OFFERTE AANVRAGEN

Lees het laatste blog

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden..

Dat een multifunctioneel scorebordsysteem sfeer en beleving brengt in uw zwemaccommodatie weet u misschien al. Maar wist u ook dat u dit systeem in kunt zetten voor trainingsdoeleinden?

Lees meer

ONZE OPDRACHTGEVERS

Onze standaard scoreborden vindt u hier
Bezig met laden van projecten...
Enable map
Disable map

NEEM CONTACT OP MET ONZE MARKTSPECIALISTEN