Indoor Scoreborden

U wilt een indoor scorebord? Dan bent u bij Ledyears aan het goede adres.  Een indoor scorebord van Ledyears geeft uw sporthal een extra professionele uitstraling. Naast het  strakke uiterlijk en de duidelijk zichtbare scores kenmerken de scoreborden zich door:

een draadloos bereik tot wel 300 meter

de keuze uit 8 LED-kleuren

de gratis klokfunctie

 

Uitvoeringen

Basis en Plus
De basisversie geeft de scores aan met enkele cijfers (0-9) en de speeltijd in minuten (2 karakters). De plus versie biedt meer mogelijkheden: de scores worden met twee of zelfs drie cijfers getoond (tot 199) en de speeltijd in minuten en seconden (4 karakters). Bekijk voor alle informatie onze specificaties. De scoreborden zijn uit voorraad leverbaar.

basis versie:
indoor scorebord
plus versie:
indoor scorebord plus

3510- serie
De 3510 biedt de meeste mogelijkheden. Naast de scores (max 3 karakters) en speeltijd (4 karakters) kunnen ook time-outs, periode en staftijden worden weergegeven. Bekijk voor alle informatie onze specificaties.

indoor scorebord 3510

 

Bediening

Onze scoreborden zijn gebruiksvriendelijk en eenvoudig te bedienen.

Basis en Plus
De bediening van het basis en plus scorebord is standaard draadloos. Het compacte en robuuste paneel is eenvoudig te bedienen en heeft een bereik tot wel 300 meter in het open veld. Het paneel wordt geleverd in een handzame en stevige koffer.

uitsnede bedienpaneel

 

3510- serie
De bediening van de 3510 kan draadgebonden en draadloos. Op dit bedienpaneel wordt de informatie van het scorebord ook getoond op het paneel. Dit biedt u veel gemak bij het bedienen van het scorebord. Het bedienpaneel bevat bovendien alle vereisten voor een goede tijdwaarneming zodat extra klokken, stopwatches en ander tellers overbodig zijn.

bedienpaneel 3510 serie

 

Klokfunctie

Wanneer er niet gespeeld wordt kan ook alleen de actuele tijd getoond worden in de sporthal. Deze wordt weergegeven in uren en minuten. Werkelijke tijd of speeltijd is eenvoudig in te stellen op het bedienpaneel.

Wilt u meer?

Wilt u ook advertenties, video’s, sponsorinformatie of verenigingsnieuws tonen? Neem dan een kijkje bij onze full colour scoreborden en multifunctionele scorebordsystemen.

 

<<< Terug naar standaard scoreborden

Meer weten over onze oplossingen?

BEL MIJ TERUG OFFERTE AANVRAGEN

Lees het laatste blog

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden..

Dat een multifunctioneel scorebordsysteem sfeer en beleving brengt in uw zwemaccommodatie weet u misschien al. Maar wist u ook dat u dit systeem in kunt zetten voor trainingsdoeleinden?

Lees meer

ONZE OPDRACHTGEVERS

Onze standaard scoreborden vindt u hier
Bezig met laden van projecten...
Enable map
Disable map

NEEM CONTACT OP MET ONZE MARKTSPECIALISTEN