Indoor Scoreborden

U wilt een indoor scorebord? Dan bent u bij Ledyears aan het goede adres.  Een indoor scorebord van Ledyears geeft uw sporthal een extra professionele uitstraling. Naast het  strakke uiterlijk en de duidelijk zichtbare scores kenmerken de scoreborden zich door:

een draadloos bereik tot wel 300 meter

de keuze uit 8 LED-kleuren

de gratis klokfunctie

 

Uitvoeringen

Basis en Plus
De basisversie geeft de scores aan met enkele cijfers (0-9) en de speeltijd in minuten (2 karakters). De plus versie biedt meer mogelijkheden: de scores worden met twee of zelfs drie cijfers getoond (tot 199) en de speeltijd in minuten en seconden (4 karakters). Bekijk voor alle informatie onze specificaties. De scoreborden zijn uit voorraad leverbaar.

basis versie:
indoor scorebord
plus versie:
indoor scorebord plus

3510- serie
De 3510 biedt de meeste mogelijkheden. Naast de scores (max 3 karakters) en speeltijd (4 karakters) kunnen ook time-outs, periode en staftijden worden weergegeven. Bekijk voor alle informatie onze specificaties.

indoor scorebord 3510

 

Bediening

Onze scoreborden zijn gebruiksvriendelijk en eenvoudig te bedienen.

Basis en Plus
De bediening van het basis en plus scorebord is standaard draadloos. Het compacte en robuuste paneel is eenvoudig te bedienen en heeft een bereik tot wel 300 meter in het open veld. Het paneel wordt geleverd in een handzame en stevige koffer.

uitsnede bedienpaneel

 

3510- serie
De bediening van de 3510 kan draadgebonden en draadloos. Op dit bedienpaneel wordt de informatie van het scorebord ook getoond op het paneel. Dit biedt u veel gemak bij het bedienen van het scorebord. Het bedienpaneel bevat bovendien alle vereisten voor een goede tijdwaarneming zodat extra klokken, stopwatches en ander tellers overbodig zijn.

bedienpaneel 3510 serie

 

Klokfunctie

Wanneer er niet gespeeld wordt kan ook alleen de actuele tijd getoond worden in de sporthal. Deze wordt weergegeven in uren en minuten. Werkelijke tijd of speeltijd is eenvoudig in te stellen op het bedienpaneel.

Wilt u meer?

Wilt u ook advertenties, video’s, sponsorinformatie of verenigingsnieuws tonen? Neem dan een kijkje bij onze full colour scoreborden en multifunctionele scorebordsystemen.

 

<<< Terug naar standaard scoreborden

Geschikt voor binnen- en buitengebruik

Onze standaard scoreborden zijn dankzij de robuuste aluminium behuizing geschikt voor binnen- en buitengebruik en ideaal voor elk budget en elke sportaccommodatie. De standaard scoreborden kenmerken zich met name door de strakke uitvoering, het grote bedieningsgemak en de uitstekende kwaliteit. De scores worden met maximaal drie cijfers getoond (t/m 199) en de speeltijd in minuten en seconden. De actuele tijdsweergave geeft het scorebord bovendien altijd een opvallende functie, ook buiten de wedstrijden om.

Bedienpaneel

De werkelijke tijd of speeltijd is eenvoudig in te stellen op het bedienpaneel. Het paneel wordt geleverd in een handzame en stevige koffer. Voor het scorebord ‘basis’ kunt u met het bedienpaneel een kleur programmeren voor de diverse karakters. Er is keuze uit 8 LED-kleuren. Het scorebord ‘uitgebreid’ geeft de karakters weer in rode LED’s.

Wist u dat….

…dankzij de heldere LED-verlichting onze scoreboden altijd opvallen. En dus optimaal leesbaar zijn.

….het hoornsignaal bij het scorebord ‘basis’ optioneel is. En deze bij het scorebord ‘uitgebreid’ inclusief is.

…onze scoreborden eenvoudig zelf te monteren en te installeren zijn. Aan de boven- en onderzijde bevinden zich namelijk bevestigingspunten. Het is een kwestie van plug and play.

 

Download de brochure hier!

Full Colour Schotklokken

Onze schotklokken zijn uitgevoerd als 24 inch full colour LED schermen waardoor er niet alleen seconde informatie getoond kan worden maar elke info die men wenst. Actuele tijd, seconden of andere content. De schotklokken zijn voorzien van een aluminium behuizing en een polycarbonaat plaat aan de voorzijde. Hierdoor zijn de klokken spatwaterdicht en bal bestendig.

Wilt u meer?

Wilt u ook advertenties, video’s, sponsorinformatie of verenigingsnieuws tonen? Neem dan een kijkje bij onze full colour scoreborden en multifunctionele scorebordsystemen.

Voor meer informatie of een prijslijst kunt u contact met ons opnemen op het telefoonnummer 088-3221 040 of via het e-mailadres sales@ledyears.nl. U kunt ook  het contactformulier invullen.

Meer weten over onze oplossingen?

BEL MIJ TERUG OFFERTE AANVRAGEN

Lees het laatste blog

PERSBERICHT: Q-lite en Ledyears gaan strategische samenwerking aan

Q-lite en Ledyears gaan op strategisch niveau samenwerken. De komende maanden zal worden onderzocht hoe deze samenwerking verder vorm gegeven kan worden.

Lees meer

ONZE OPDRACHTGEVERS

Onze standaard scoreborden vindt u hier
Bezig met laden van projecten...
Enable map
Disable map

NEEM CONTACT OP MET ONZE MARKTSPECIALISTEN