• Veiligheidsdisplays

Veiligheidsdisplays

Veiligheidsdisplays dragen bij aan een veilige arbeidsomgeving voor uw medewerkers. De displays tonen bijvoorbeeld het aantal ongevalsvrije dagen of het record aantal dagen zonder ongevallen. Door medewerkers op onbewuste momenten te voorzien van informatie over hun veiligheid worden ze gestimuleerd bij te dragen aan een veilige werkomgeving. Doordat de display de informatie op een visuele manier toont, krijgen medewerkers een direct resultaat te zien. Het is een effectief middel om een veiliger productieproces te creëren. Kosten voor ongevallen zijn vaak erg hoog, door een investering in een veiligheidsdisplay worden ongevallen voorkomen. Op een positieve manier maakt een veiligheidsdisplay het bedrijf dus veiliger.

Veiligheidsdisplays: uniek en positief

Naast het creëren van een veilige arbeidsomgeving, vormt de informatie op het veiligheidsdisplay tevens een positieve boodschap richting uw leveranciers en klanten. Ze zien direct dat veiligheid voor uw bedrijf erg belangrijk is.

Ledyears heeft de keuze uit twee soorten veiligheidsdisplays: Classic, Professioneel. Klik hier voor de brochure. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Meer weten over onze oplossingen?

BEL MIJ TERUG OFFERTE AANVRAGEN

Lees het laatste blog

Hoe ISO9001 bijdraagt aan hét doel

Als producent van elektronische informatiesystemen is het kwaliteitsmanagementsysteem dé basis voor het op de juiste manier ontwikkelen, produceren en onderhouden van onze displaysystemen. De normering van ISO9001 voor het kwaliteitssysteem biedt de garantie dat het systeem goed is doordacht en in de praktijk ook goed werkt

Lees meer

ONZE OPDRACHTGEVERS

Onze veiligheidsdisplays vindt u hier
Bezig met laden van projecten...
Enable map
Disable map

NEEM CONTACT OP MET ONZE MARKTSPECIALISTEN