Veiligheidsdisplays

Displays met veiligheidsinformatie dragen bij aan een veilige arbeidsomgeving voor uw medewerkers. Als specialist in displaysystemen kan Ledyears u als geen ander adviseren in het juiste displaysysteem om uw informatie en boodschap over te brengen.

Voorbeelden van veiligheidsinformatie zijn bijvoorbeeld mededelingen, waarschuwingen en het aantal ongevalsvrije dagen of het record aantal dagen zonder ongevallen.

Door medewerkers op bewuste én onbewuste momenten te voorzien van informatie over hun veiligheid worden ze gestimuleerd bij te dragen aan een veilige werkomgeving. Het is een effectief middel om een veilige werkomgeving te creëren. Daarbij zijn de kosten bij het optreden van ongevallen vaak aanzienlijk. Door te investeren in veiligheidsdisplays worden ongevallen voorkomen en maken deze displays op een positieve manier uw bedrijf nog veiliger.

Naast het creëren van een veilige arbeidsomgeving, vormt de informatie op het veiligheidsdisplay tevens een positieve boodschap richting uw leveranciers en klanten. Ze zien direct dat veiligheid voor uw bedrijf erg belangrijk is.

Ook in standaard uitvoeringen leverbaar

Naast dat wij de displaysystemen volledig op maat voor u ontwikkelen, bieden wij ook twee standaard types: Classic en Professional.

   

Klik hier voor de brochure. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Informatie bij calamiteiten

We willen ze liever niet maar toch kunnen ze altijd ontstaan: noodsituaties of calamiteiten. En dat zijn precies de situaties waar het verstrekken van de juiste informatie essentieel is voor de veiligheid van uw medewerkers en bezoekers.

Ledyears biedt hiervoor verschillende oplossingen en displaytechnieken. Van robuust en explosieveilige behuizingen tot systemen die, zelfs bij langdurige stroomuitval, volledig blijven functioneren. Meer weten? Neem contact op via 088-3221040 of via info@ledyears.nl.

RAAAK-platform

Om de displaysystemen aan te sturen en te beheren hebben wij het RAAAK-platform ontwikkeld. Daarbij is het tevens mogelijk om data van derde systemen te koppelen met het RAAAK-platform zodat informatie snel en automatisch word vertoond op de displaysystemen.

Lees hier meer over het RAAAK-platform

Meer weten over onze oplossingen?

BEL MIJ TERUG OFFERTE AANVRAGEN

Lees het laatste blog

PERSBERICHT: Q-lite en Ledyears gaan strategische samenwerking aan

Q-lite en Ledyears gaan op strategisch niveau samenwerken. De komende maanden zal worden onderzocht hoe deze samenwerking verder vorm gegeven kan worden.

Lees meer

ONZE OPDRACHTGEVERS

Onze veiligheidsdisplays vindt u hier
Bezig met laden van projecten...
Enable map
Disable map

NEEM CONTACT OP MET ONZE MARKTSPECIALISTEN