Dynamische bewegwijzering voor voetgangers in Tilburg

Geplaatst in: Verkeer, Reclame

Om bezoekers aan Tilburg beter te informeren over de verschillende activiteiten in de stad, investeert de gemeente in dynamische bewegwijzering voor voetgangers. Ledyears heeft de hiervoor uitgeschreven aanbesteding gewonnen en zal in 2018 zorgen voor de realisatie van ca. 10 dynamische informatiezuilen. Deze nieuwe dynamische bewegwijzering sluit qua ontwerp en huisstijl naadloos aan op de bestaande bewegwijzering, zodat de bezoeker optimaal wordt bediend.

 

De dynamische informatiezuilen worden uitgevoerd met de nieuwste techniek en verschillende sensoren. De zuil beschikt aan twee zijdes over een groot digitaal 55 inch scherm. Daarop wordt onder andere een plattegrond getoond, maar ook aankondigingen van actuele en toekomstige activiteiten. Daarnaast wordt het scherm gebruikt voor dynamische verwijzing naar de belangrijkste hotspots in de stad.

 

 

Voor de aansturing en het beheer van de informatiezuilen gaat de gemeente gebruik maken van het door Ledyears ontwikkelde RAAAK-platform. Hét platform om informatiesystemen aan te sturen, te monitoren en te beheren.

 

Met deze wegwijzers wil de gemeente dat bezoekers zelfstandig hun weg kunnen vinden en dat gebieden en locaties uitstekend vindbaar en zichtbaar zijn.

ONZE OPDRACHTGEVERS

Bezig met laden van projecten...
Enable map
Disable map

NEEM CONTACT OP MET ONZE MARKTSPECIALISTEN