Investeren in een LED-scherm? 3 tips om uw financiering goed te regelen!

Geplaatst in: Reclame

Ledyears is zich er van bewust dat de aanschaf van een LED-scherm een flinke investering kan zijn. Maar wij denken graag met u mee, ook op het gebied van het financieren van een LED-scherm. Daarom in deze blog een paar tips die u kunnen helpen met de financiering van een LED-scherm.

 

Tip: Leasen kan ook!

Wij hebben samenwerkingsverbanden met financiële partners en bedienen hiermee zowel kleine als grote klanten. Om uw investering over een langere periode te verspreiden bieden wij financiering aan in verschillende leasevormen, te weten financial lease en operational lease.

Wat is financial lease?

Financial lease is een zakelijke vorm van leasen waarbij het LED-scherm vanaf het moment van leasen uw eigendom wordt. Dus bij financial lease is het LED-scherm het onderpand van de bank en bent u de eigenaar van het LED-scherm. Dit betekent dat iedere euro die u maandelijks betaald aan het financial lease contract u investeert in het LED-scherm. Het LED-scherm staat bij deze vorm op uw balans.

Uw voordelen:
‣ Geen liquiditeitsverlies
‣ Direct eigenaar van het LED-scherm
‣ Diverse belastingtechnische voordelen
‣ Direct de BTW terugvorderen

 

Wat is operational lease?

Bij operational lease huurt u het LED-scherm voor een langere periode van de verhuurder/bank. Het LED-scherm is dus niet uw eigendom maar u kunt het wel gedurende de looptijd van uw leasecontract gebruiken. Het LED-scherm staat bij deze vorm van leasen niet op uw balans.

Uw voordelen:
‣ Flexibiliteit
‣ Eenvoudig te budgetteren
‣ Geen BTW aanbetaling nodig
‣ Gebruik in plaats van eigendom
‣ Afschrijving niet nodig
‣ Geen financieel risico op de restwaarde
‣ Installatie-, onderhoudskosten en verzekering kunnen meegefinancierd worden

Welke leasevorm u ook kiest in een leasecontract worden duidelijke afspraken gemaakt over bijvoorbeeld de verzekering en het onderhoud zodat u niet voor onverwachtse kosten komt te staan. En één ding is zeker: Als u kiest voor Ledyears krijgt altijd de zorgeloze beschikking over een kwaliteitsproduct tegen een vast tarief per maand.

Tip: Zoek een exploitant

Heeft u er wel eens aan gedacht om van uw LED-scherm een inkomstenbron te maken? Als u gevestigd bent op een goede zichtlocatie naast een (snel)weg en het LED-scherm staat op een mast op uw terrein, dan kunt u overwegen om uw advertentieruimte op het LED-scherm te verkopen aan andere ondernemers. Doordat u de advertentieruimte op het scherm meerdere malen kan verkopen is de investering snel terugverdiend. Op die manier wordt uw LED-scherm een inkomstenbron.

Voor de verkoop van de advertentieruimte kunt u het beste een exploitant inschakelen en Ledyears kan u hierbij helpen. Wij zijn namelijk meer dan een hard- en software leverancier van digitale displaysystemen. Wij hebben in de loop der jaren ook een groot netwerk van exploitanten om ons heen verzameld. Om u te helpen met het verkrijgen van een rendabel terugverdienmodel voor uw LED-scherm, brengen wij u graag in contact met de juiste exploitant.

Tip: Ga crowdfunden!

Crowdfunding is een andere manier om een project te financieren. Als u kiest voor crowdfunden gaat u niet naar een bank om een kredietaanvraag te doen en zo startkapitaal te verkrijgen voor uw project. Bij crowdfunding haalt u geld op bij mensen die enthousiast worden van uw plannen en erin willen investeren. Naast geld levert een crowdfundingscampagne u ook naamsbekendheid op.

Ledyears biedt u qua crowdfunding ondersteuning door tekstuele input te leveren voor uw campagne. Want een goede wervende tekst is namelijk een heel belangrijk onderdeel van uw crowdfundingscampagne.

 

Ervaring

Al 20 jaar levert Ledyears digitale displaysystemen. Daarin zit het leergeld van meer dan 30.000 geïnstalleerde displays. Die ervaring maakt dat wij samen met u de juiste keuze kunnen maken voor het LED-scherm dat past bij uw wensen en doel. Wilt u meer meten? Onze collega’s vertellen u er graag meer over.

ONZE OPDRACHTGEVERS

Bezig met laden van projecten...
Enable map
Disable map

NEEM CONTACT OP MET ONZE MARKTSPECIALISTEN