Hoe ISO9001 bijdraagt aan hét doel

ISO9001 is de meest populaire en gebruikte norm voor kwaliteitsmanagement. En terecht. Ook het kwaliteitsmanagementsysteem van Ledyears is gecertificeerd conform deze normering.

Als producent van elektronische informatiesystemen is het kwaliteitsmanagementsysteem dé basis voor het op de juiste manier ontwikkelen, produceren en onderhouden van onze displaysystemen. De normering van ISO9001 voor het kwaliteitssysteem biedt de garantie dat het systeem goed is doordacht en in de praktijk ook goed werkt.

Kernpunt van het kwaliteitssysteem is dat er voortdurend wordt gestreefd naar verbetering. Bij Ledyears is dit niet alleen een taak van het management, maar wordt elke medewerker uitgedaagd om te kijken waar verbetering mogelijk is. Dat dit werkt blijkt uit de ideeën die uit alle hoeken van de organisatie worden aangereikt en als vast onderdeel van de MT-agenda worden besproken.

Een gecertificeerd kwaliteitssysteem is natuurlijk mooi, maar daarmee is het doel nog niet bereikt. Bij Ledyears is het systeem een goede basis van waaruit gewerkt wordt. Vanuit deze basis wordt elke afdeling in staat gesteld optimaal te functioneren en kwalitatief goed werk af te leveren dat voldoet aan de wensen en eisen van onze klanten. Als dat lukt hebben wij ons doel bereikt: ‘een tevreden klant’.

ONZE OPDRACHTGEVERS

Bezig met laden van projecten...
Enable map
Disable map

NEEM CONTACT OP MET ONZE MARKTSPECIALISTEN