U zoekt een LED display?

Voor een LED display bent u bij Ledyears bent u aan het goede adres. Wij hebben al 20 jaar ervaring in de ontwikkeling en productie van LED displays. Dat is wat wij deden, wat wij doen en wat wij blijven doen. Wij zijn vakidioten. Wij houden van LED. Wij zijn LED-specialisten.

Na bijna twee decennia gekheid met LED weten wij dat onze elektronische informatiesystemen een doel dienen. Dat onze led-displays nuttig zijn in openbare ruimtes. In het verkeer en het openbaar vervoer. Op industriële- en sportcomplexen. Voor het verspreiden van reclame. Onze LED’s hebben hun weg gevonden naar automobilisten, reizigers, arbeiders, supporters en consumenten. Who’s next? What’s next?

LED display in verschillende soorten

Doordat wij de displays zelf produceren hebben wij het meest uitgebreide assortiment aan LED displays.  Met de ervaring van meer dan 25.000 displays in Nederland  brengen wij voor elke situatie een gedegen, eerlijk en tot op de komma onderbouwd advies uit.

Onder de indruk? Bekijk meer voorbeelden!

Uitgebreid Advies

Voor ons is elke situatie uniek. Wij geven op basis van uw situatie en uitgangspunten een onderbouwd advies. Daarbij houden wij rekening met diverse aspecten zoals de afmeting, de pixelpitch en de bouwkundige (on)mogelijkheden.

〉〉〉   Lees meer over Ledyears

Meer weten over onze oplossingen?

BEL MIJ TERUGOFFERTE AANVRAGEN

Engineering tot op de millimeter

Om een LED-display aan uw pand of op een constructie te plaatsen worden het display, de constructie én de aansluiting op de bestaande situatie in een tekening uitgewerkt. Welke situatie of uitvoering dan ook, geen detail wordt door ons overgeslagen.

mm-007396_website_liemers

〉〉〉   Bekijk meer projecten

“Zeer goed advies en begeleiding, snel antwoord op vragen. Dit is voor mij de belangrijkste reden voor aankoop.”

– Degens Natuursteen –

Vakkundige installatie

Het installeren van het LED display wordt door ons professioneel uitgevoerd. Alle details worden met u besproken en de installatie wordt door ons nauwkeurig voorbereid.

Software

Het LED display stuur u aan met het Content Management Systeem (CMS) van Ledyears.  Met deze software beheert u eenvoudig de content die u op het LED display wilt tonen. Lees meer over het CMS…

Duidelijke afspraken, duidelijk traject

Ons projectenbureau draagt zorg voor de begeleiding van de opdracht. Aan alle details wordt aandacht besteedt en u krijgt een vast aanspreekpunt. Op basis van strakke afspraken en heldere procedures worden alle projecten tot in de puntjes verzorgd en succesvol opgeleverd.

Contactformulier

bg

ONZE OPDRACHTGEVERS

Bezig met laden van projecten...
Enable map
Disable map

NEEM CONTACT OP MET ONZE MARKTSPECIALISTEN