Outdoor LED-schermen van Ledyears

Voor een kwalitatief LED-scherm bent u bij Ledyears aan het goede adres! Al sinds 1998 produceren wij LED-schermen. Dat is wat wij deden, wat wij doen en wat wij blijven doen. Wij zijn vakidioten. Wij houden van LED. Wij zijn LED-specialisten.

Groot assortiment in LED-schermen

Doordat wij alle producten in onze eigen fabrieken produceren bieden wij het meest uitgebreide assortiment aan schermen.  Met de ervaring van meer dan 25.000 displays in Nederland  brengen wij voor elke situatie een gedegen, eerlijk en tot op de komma onderbouwd advies uit.

Onder de indruk? Bekijk meer voorbeelden!

Uitgebreid Advies

Uw situatie is uniek. Daarom geven wij op basis van uw uitgangspunten een uitgebreid en onderbouwd advies. We belichten daarbij alle aspecten zoals de grootte van het scherm, de juiste pixelafstand en de manier van montage. Ook kunnen wij u assisteren bij het aanvragen van een eventueel benodigde vergunning.

〉〉〉   Lees meer over Ledyears

Meer weten over onze oplossingen?

BEL MIJ TERUGOFFERTE AANVRAGEN

Engineering tot in detail

Om een LED-scherm aan uw pand of op een constructie te plaatsen worden het scherm, de ophangconstructie én de aansluiting op de bestaande situatie getekend en berekend. Hiermee zorgen wij dat het product exact aansluit op uw situatie.

mm-007396_website_liemers

〉〉〉   Bekijk meer projecten

“Zeer goed advies en begeleiding, snel antwoord op vragen. Dit is voor mij de belangrijkste reden voor aankoop.”

– Degens Natuursteen –

Vakkundige installatie

De installatie van uw LED-scherm wordt zeer vakkundig uitgevoerd. In overleg met u bepalen wij de exacte locatie en positie.

Gebruik ons eigen CMS

Het scherm beheert u met ons eigen Content Management Systeem (CMS). Deze software is eenvoudig in gebruik en stelt u in staat de gewenste afbeeldingen, animaties en video’s vanaf overal op de hele wereld toe te voegen. Lees meer over het CMS…

Duidelijke afspraken, duidelijk traject

Ons projectenbureau draagt zorg voor de begeleiding van de opdracht. Aan alle details wordt aandacht besteedt en u krijgt een vast aanspreekpunt. Op basis van strakke afspraken en heldere procedures worden alle projecten tot in de puntjes verzorgd en succesvol opgeleverd.

Contactformulier

bg

ONZE OPDRACHTGEVERS

Bezig met laden van projecten...
Enable map
Disable map

NEEM CONTACT OP MET ONZE MARKTSPECIALISTEN