De markten waarin wij actief zijn

Ledyears is actief in verschillende markten. Met meer dan 20 jaar ervaring en 30.000 geïnstalleerde displaysystemen weten wij dat onze systemen een doel dienen. Dat ze nuttig zijn in openbare ruimtes. In het verkeer en het openbaar vervoer. Op industriële- en sportcomplexen. Voor het verspreiden van reclame. Onze systemen hebben hun weg gevonden naar automobilisten, reizigers, arbeiders, supporters en consumenten. Who’s next? What’s next?

Lees meer…

Verkeer

Voor de organisatie van verkeersmanagement is goede informatievoorziening onmisbaar. Met de inzet van dynamisch verkeersmanagement verbeteren wij de doorstroming in steden. Ook helpen wij fietsers met het vinden van een plekje in de fietsenstalling en automobilisten met het sneller vinden van een parkeerplek. Ledyears heeft al vele steden geholpen met een betere infrastructuur. En wij zijn er niet alleen voor het wegennetwerk, ook voor het scheepvaartverkeer hebben wij innovatieve scheepvaart informatie systemen.

 

Openbaar vervoer

Meerdere openbaar vervoersbedrijven zijn al door Ledyears geholpen met de verbetering van de reisinformatie naar de reizigers, door gebruik te maken van een DRIS: Dynamische Reizigers Informatie Systeem. Zo zijn reizigers altijd op de hoogte van actuele vertrek- en aankomsttijden. Wij leveren compleet maatwerk in zowel hard- als software. Al onze systemen bouwen en installeren wij zelf en hebben wij in eigen beheer.

 

Reclame

Met ons uitgebreide assortiment aan LED-schermen, zoals digitale reclamemasten, billboards en mupi’s, helpen we u effectief reclame te maken en echt op te vallen. Compleet is bij ons ook echt compleet. Daarom regelen wij voor u het hele project van A tot Z. Van financiering, ontwerp vergunning en stroomaansluitingen tot productie, installatie en onderhoud. Bovendien adviseren wij u graag bij het exploitabel maken van uw objecten.

 

Industrie

De informatiesystemen van Ledyears in de industrie richten zich met name op productie, logistiek, veiligheid en calamiteit. Zo maken we met onze displaysystemen de productie zichtbaar, verhogen we het veiligheidsbewustzijn en verwijzen we chauffeurs naar het juiste laaddock.

 

Sport

Zoekt u een mooi scorebordsysteem voor uw  sportaccommodatie of sportveld? Wij bieden u een uitgebreid assortiment en ontzorgen u volledig bij de realisatie van een scorebordsysteem op uw locatie. Onze systemen zijn eenvoudig uit te breiden met verschillende opties en de gebruiksvriendelijke scorebordsoftware is door iedereen eenvoudig te gebruiken.

Wij leveren systemen in de volgende markten:

Verkeer - Ledyears

Verkeer

 

Reclame - Ledyears

Reclame

 

Sport - Ledyears

Sport

 

“Ledyears heeft het project vakkundig begeleid waardoor we niet voor verrassingen kwamen te staan.”

Optisport Breda / Sport

ONZE OPDRACHTGEVERS

Bezig met laden van projecten...
Enable map
Disable map

NEEM CONTACT OP MET ONZE MARKTSPECIALISTEN