Wat doen wij?

Ledyears is actief op verschillende markten. Wij werken veel voor gemeentes, steden en verkeersleiders, maar ook voor particulieren. Ledyears is van alle markten thuis, maar van sommige markten net iets meer. Wij produceren met een tomeloze passie verschillenden soorten LED displays voor verkeer, openbaar vervoer, reclame-uitingen, sport en industrie. Ook leveren wij complete, door Rijkswaterstaat goedgekeurde, informatie systemen voor het verbeteren van infrastructuren en doorstroming. Compleet is bij ons ook echt compleet. Wij regelen alles vanaf de productie tot aan de oplevering.

 

Lees meer…

Verschillende markten

Verkeer

Voor de organisatie van verkeersmanagement is goede informatievoorziening onmisbaar. Met de inzet van dynamisch verkeersmanagement verbeteren wij de doorstroming in steden. Ook helpen wij fietsers met het vinden van een plekje in de fietsenstalling en automobilisten met het sneller vinden van een parkeerplek. Ledyears heeft al vele steden geholpen met een betere infrastructuur. En wij zijn er niet alleen voor het wegennetwerk, ook voor het scheepvaartverkeer hebben wij innovatieve scheepvaart informatie systemen.

 

Openbaar vervoer

Meerdere openbaar vervoersbedrijven zijn al door Ledyears geholpen met de verbetering van de reisinformatie naar de reizigers, door gebruik te maken van een DRIS: Dynamische Reizigers Informatie Systeem. Zo zijn reizigers altijd op de hoogte van actuele vertrek- en aankomsttijden. Wij leveren compleet maatwerk in zowel hardware als software. Al onze systemen bouwen en installeren wij zelf en hebben wij in eigen beheer.

 

Reclame

Met onze LED-displays, full– en mono colour lichtkranten helpen we u effectief reclame te maken en echt op te vallen. Deze unieke vorm van reclame trekt zeker de aandacht van voorbijgangers en automobilisten. Ledyears maakt alle producten op maat en wij hebben altijd een passende oplossing voor iedere situatie.

 

Sport

Een mooi (LED) scorebord nodig voor uw tennis- of voetbalveld? Of bent u op zoek naar een scorebord voor in een sporthal? We hebben aan honderden sportverenigingen standaard en multifunctionele scoreborden geleverd. Onze systemen bieden een totaaloplossing voor uw sportaccommodatie.

 

Industrie

Voor de industrie leveren wij productiedisplays. Hierop worden aantallen bijgehouden omtrent de productie en planning. Met een van onze veiligheidsdisplays zorgt u voor actuele cijfers over de veiligheid. Displays met actuele cijfers motiveren medewerkers om nog veiliger of sneller te werken. Een waardevolle investering.

WIJ LEVEREN LED-DISPLAYS AL IN DE VOLGENDE BRANCHES:

“De elektronische boodschap van Ledyears komt uitstekend over op uit en thuis publiek van Keep-Fit ’70. Helder, gemakkelijk bedienbaar en op afstand uitstekend leesbaar. Daarmee geven Ledyears en sponsor van Osta kleur aan korfbal minnend Roosendaal.”

Keep-Fit ’70 / Sport

ONZE OPDRACHTGEVERS

Bezig met laden van projecten...
Enable map
Disable map

NEEM CONTACT OP MET ONZE MARKTSPECIALISTEN