Industrie

De informatietoepassingen van Ledyears in de industrie richten zich op de productie en veiligheid binnen uw onderneming. Een productiedisplay kan worden gebruikt om informatie te tonen die de productie inzichtelijk maakt, wat een positieve invloed heeft op de productiviteit van uw werknemers.

Om het veiligheidsbewustzijn te vergroten en de kans op ongevallen te verkleinen, kan een veiligheidsdisplay uitkomst bieden. Deze kan bijvoorbeeld het aantal ongevalvrije dagen weergeven. Voor iedere industriële omgeving zijn wij in staat om een LED-display te bieden die afgestemd is op uw wensen. De hoge mate van ontzorging en de mogelijkheid tot communicatie tussen het display en uw bestaande systeem zorgen voor een complete oplossing.

WIJ LEVEREN LED-DISPLAYS AL IN DE VOLGENDE BRANCHES:

Lees het laatste blog

Hoe ISO9001 bijdraagt aan hét doel

Als producent van elektronische informatiesystemen is het kwaliteitsmanagementsysteem dé basis voor het op de juiste manier ontwikkelen, produceren en onderhouden van onze displaysystemen. De normering van ISO9001 voor het kwaliteitssysteem biedt de garantie dat het systeem goed is doordacht en in de praktijk ook goed werkt

Lees meer

“Ledyears is een bedrijf met kennis van zaken. De communicatie tijdens het hele traject is duidelijk en open.”

Wolfslag / Industrie

ONZE OPDRACHTGEVERS

Bezig met laden van projecten...
Enable map
Disable map

NEEM CONTACT OP MET ONZE MARKTSPECIALISTEN