Industrie

De informatietoepassingen van Ledyears in de industrie richten zich op de productie en veiligheid binnen uw onderneming. Een productiedisplay kan worden gebruikt om informatie te tonen die de productie inzichtelijk maakt, wat een positieve invloed heeft op de productiviteit van uw werknemers.

Om het veiligheidsbewustzijn te vergroten en de kans op ongevallen te verkleinen, kan een veiligheidsdisplay uitkomst bieden. Deze kan bijvoorbeeld het aantal ongevalvrije dagen weergeven. Voor iedere industriële omgeving zijn wij in staat om een LED-display te bieden die afgestemd is op uw wensen. De hoge mate van ontzorging en de mogelijkheid tot communicatie tussen het display en uw bestaande systeem zorgen voor een complete oplossing.

WIJ LEVEREN LED-DISPLAYS AL IN DE VOLGENDE BRANCHES:

Meer weten over onze oplossingen?

BEL MIJ TERUG OFFERTE AANVRAGEN

Lees het laatste blog

De toekomst van LED: de 5 belangrijkste trends

De LED-techniek wordt al vanaf begin jaren 80 gekenmerkt door een snelle ontwikkeling. De techniek wordt beter, mooier én zuiniger. Als we in ogenschouw nemen dat de ontwikkeling van techniek alleen maar nog sneller gaat dan kunnen we de komende jaren nog veel verwachten op het gebied van LED. Wij zetten de belangrijkste trends voor u op een rij.

Lees meer

“Ledyears is een bedrijf met kennis van zaken. De communicatie tijdens het hele traject is duidelijk en open.”

Wolfslag / Industrie

ONZE OPDRACHTGEVERS

Bezig met laden van projecten...
Enable map
Disable map

NEEM CONTACT OP MET ONZE MARKTSPECIALISTEN