Industrie

De informatiesystemen van Ledyears in de industrie richten zich met name op productie, logistiek, veiligheid en calamiteit.

Zo worden ons displaysystemen in de productie-omgeving ingezet voor het zichtbaar maken van de voortgang of de belangrijkste KPI’s binnen uw productie. Met als resultaat een positieve invloed op de productiviteit van uw werknemers.

In de logistiek zijn het juist onze informatiesystemen die bijvoorbeeld vrachtwagenchauffeurs naar het juiste dock verwijzen en daarmee onnodige vervoersbewegingen en onveilige situaties op het terrein helpen voorkomen.

Om het veiligheidsbewustzijn te vergroten en de kans op ongevallen te verkleinen, kan een veiligheidsdisplay uitkomst bieden. Daarnaast ontwikkelen wij systemen die  bij calamiteiten medewerkers en bezoekers voorzien van de juiste (veiligheids)informatie.

Voor iedere industriële omgeving zijn wij in staat om een informatiesysteem te bieden dat volledig is afgestemd uw wensen. Belangrijke basis daarvoor is ons RAAAK-platform waarmee alle systemen zijn aan te sturen, te monitoren en te koppelen aan externe databases, PLC’s en andere bronnen. In combinatie met de hoge mate van ontzorging door ons projectbureau in de realisatie zorgt dit voor een meer dan complete oplossing.

RAAAK-Platform

Om uw informatiesystemen aan te sturen en te beheren heeft Ledyears het
RAAAK-platform ontwikkeld. Middels een overzichtelijk en gebruiksvriendelijk dash-
board bent u in de gelegenheid al uw systemen te beheren.


Lees hier meer over RAAAK en de mogelijkheden.

Projectmanagement van A tot Z

Wij maken ook serieus werk van het projectmanagement.  Met een gedegen projectaanpak ontzorgen wij u volledig en worden alle projecten tot in de puntjes uitgevoerd.

Meer weten over onze projectaanpak? Lees hier verder.

Lees het laatste blog

PERSBERICHT: Q-lite en Ledyears gaan strategische samenwerking aan

Q-lite en Ledyears gaan op strategisch niveau samenwerken. De komende maanden zal worden onderzocht hoe deze samenwerking verder vorm gegeven kan worden.

Lees meer

“Met de veiligheidsdisplays van Ledyears creëren we elke dag een paar onbewuste momenten van bewustwording van de veiligheid binnen ons bedrijf.”

Corné Roelen ( coördinator Safety, Health and Environment), Perfetti van Melle / Industrie

ONZE OPDRACHTGEVERS

Bezig met laden van projecten...
Enable map
Disable map

NEEM CONTACT OP MET ONZE MARKTSPECIALISTEN