Openbaar vervoer

Actuele reizigersinformatie speelt een steeds grotere rol binnen het openbaar vervoer. Ledyears ontwikkelt informatiesystemen die gebruikers van de bus, tram, trein, metro of boot voorzien van actuele reisinformatie. Een dynamisch reizigers informatie systeem (DRIS) wordt aangeboden als een totaaloplossing waarbij duurzaamheid, innovatie en maatwerk veel aandacht krijgen.

Onze LED-displays hebben een uitstekende leesbaarheid en kunnen vrijwel overal in de openbare ruimte worden geplaatst. Samen met onze kennispartners leveren wij kwaliteitsoplossingen en houden wij deze jarenlang operationeel. Ledyears heeft jarenlange ervaring in deze systemen en neemt u alles uit handen.

WIJ LEVEREN LED-DISPLAYS AL IN DE VOLGENDE BRANCHES:

Lees het laatste blog

Hoe ISO9001 bijdraagt aan hét doel

Als producent van elektronische informatiesystemen is het kwaliteitsmanagementsysteem dé basis voor het op de juiste manier ontwikkelen, produceren en onderhouden van onze displaysystemen. De normering van ISO9001 voor het kwaliteitssysteem biedt de garantie dat het systeem goed is doordacht en in de praktijk ook goed werkt

Lees meer

ONZE OPDRACHTGEVERS

Bezig met laden van projecten...
Enable map
Disable map

NEEM CONTACT OP MET ONZE MARKTSPECIALISTEN