Openbaar vervoer

Actuele reizigersinformatie speelt een steeds grotere rol binnen het openbaar vervoer. Ledyears ontwikkelt informatiesystemen die gebruikers van de bus, tram, trein, metro of veerboot voorzien van actuele reisinformatie. Een dynamisch reizigers informatie systeem (DRIS) wordt aangeboden als totaaloplossing. Daarbij verzorgen wij de volledige keten, van ruwe reisinformatie vanuit o.a. het NDOV tot kant-en-klare informatie op de haltesystemen. Met onze dienst ‘DRIS-as-a-Service’ is het zelfs mogelijk om op elke locatie actuele reisinformatie te realiseren tegen een vast bedrag per maand.

Centraal in het DRIS staat het door ons ontwikkelde RAAAK-platform. Via het dashboard van dit platform is de status en beschikbaarheid van alle systemen en systeemonderdelen 24/7 inzichtelijk. Rapportages zijn snel en eenvoudig te genereren en u krijgt automatisch toegang tot het Incident Registratie Systeem.

Omdat wij alle systemen in eigen beheer ontwikkelen, realiseren én onderhouden zijn wij als geen ander in staat u de kortste weg te bieden van behoefte naar oplossing. Met onze professionele projectaanpak staan wij tevens garant voor een duidelijke werkwijze, vaste afspraken en een tijdige oplevering.

Na de oplevering, zorgt de supportafdeling met 24/7 monitoring via het RAAAK-platform én het juiste onderhoud voor de maximale beschikbaarheid van het DRIS. De afspraken hiervoor leggen we vast in een Service Level Agreement.

Onze hoogwaardige displaysystemen zijn voorzien van verschillende displaytechnieken zoals LED, TFT en elektronische inkt (E-ink). Ze beschikken over  een uitstekende leesbaarheid en zijn overal in de openbare ruimte toepasbaar.

Lees meer bij de volgende productgroep:

RAAAK-Platform

Om uw informatiesystemen aan te sturen en te beheren heeft Ledyears het
RAAAK-platform ontwikkeld. Middels een overzichtelijk en gebruiksvriendelijk dash-
board bent u in de gelegenheid al uw systemen te beheren.


Lees hier meer over RAAAK en de mogelijkheden.

Projectmanagement van A tot Z

Wij maken ook serieus werk van het projectmanagement.  Met een gedegen projectaanpak worden alle projecten tot in de puntjes uitgevoerd. Strakke afspraken, heldere procedures, specifiek toegespitst op de levering van elektronische informatiesystemen.

Meer weten over onze projectaanpak? Lees hier verder.

Lees het laatste blog

PERSBERICHT: Q-lite en Ledyears gaan strategische samenwerking aan

Q-lite en Ledyears gaan op strategisch niveau samenwerken. De komende maanden zal worden onderzocht hoe deze samenwerking verder vorm gegeven kan worden.

Lees meer

ONZE OPDRACHTGEVERS

Bezig met laden van projecten...
Enable map
Disable map

NEEM CONTACT OP MET ONZE MARKTSPECIALISTEN