Reclame

De reclamewereld is continu in beweging. U moet steeds meer moeite doen om de aandacht te trekken. Door gebruik te maken van digitalisering kunt u er voor zorgen dat u blijft opvallen. Ledyears is dé partner om u te helpen met de overgang naar digitaal. Met meer dan 20 jaar ervaring weten wij namelijk alles van digitaal.

Bovendien bieden wij u met onze complete dienstverlening een ‘one-stop-shop’. Naast het ontwikkelen, produceren en onderhouden van digitale reclame-objecten bieden wij ook het projectmanagement aan. Onze projectmanager is daarbij uw aanspreekpunt en samen met het projectteam zorgen wij voor het aanvragen van elektra en vergunningen, bodemonderzoeken, bouwkundige berekeningen en nog veel meer. Zo ontzorgen wij u volledig.

Na de realisatie en oplevering zorgt onze supportafdeling voor het juiste onderhoud aan de systemen. En dankzij het RAAAK-platform hebben wij 24/7 zicht op de prestaties en beschikbaarheid van de systemen tot op componentniveau. Daardoor zijn wij in staat het juiste onderhoud adequaat uit te voeren. Alle afspraken worden netjes vastgelegd in een SLA en middels de maandelijkse rapportage heeft u altijd een volledig inzicht in de prestaties van uw systemen.

Kies uw productgroep:

RAAAK-Platform

Om uw informatiesystemen aan te sturen en te beheren heeft Ledyears het
RAAAK-platform ontwikkeld. Middels een overzichtelijk en gebruiksvriendelijk dash-
board bent u in de gelegenheid al uw systemen te beheren.


Lees hier meer over RAAAK en de mogelijkheden.

Projectmanagement van A tot Z

Wij maken ook serieus werk van het projectmanagement.  Met een gedegen projectaanpak ontzorgen wij u volledig en worden alle projecten tot in de puntjes uitgevoerd.

Meer weten over onze projectaanpak? Lees hier verder.

Meer weten over onze oplossingen?

BEL MIJ TERUG OFFERTE AANVRAGEN

Lees het laatste blog

Nieuwe generatie reclamemast dankzij unieke LED-technologie

Het gebruik van deze LED-technolgie levert unieke voordelen op als het gaat om zichthoek, energieverbruik, contrastwaarde en levensduur.

Lees meer

“Ledyears heeft ons verrast in de uitstekende nazorg en de tijd die daarvoor wordt genomen.”

PC Hooft Groep / Reclame

ONZE OPDRACHTGEVERS

Bezig met laden van projecten...
Enable map
Disable map

NEEM CONTACT OP MET ONZE MARKTSPECIALISTEN