Reclame

De reclamewereld is continu in beweging. U moet steeds meer moeite doen om er uit te springen. Door gebruik te maken van de digitalisering kunt u er voor zorgen dat u blijft opvallen. Een LED-display zorgt niet alleen voor onderscheidend vermogen maar draagt ook bij aan de attentiewaarde van uw reclameboodschap.

Ledyears levert LED-schermen met een goede leesbaarheid, levendige kleuren en een hoge kwaliteit. In combinatie met een deskundig advies en een gedegen projectaanpak resulteert dit in een complete oplossing die is afgestemd op uw wensen.  Het scherm beheert u met het Content Management Systeem (CMS). Deze software is eenvoudig in gebruik en stelt u in staat de gewenste afbeeldingen, animaties en video's toe te voegen. Al onze systemen zijn voorzien van uitgebreide garanties en onze supportafdeling draagt zorg voor goede service en grondig onderhoud.

Bent u benieuwd naar de toepassingen? Kijk voor praktijkvoorbeelden tussen onze referenties of neem contact met ons op.

WIJ LEVEREN LED-DISPLAYS AL IN DE VOLGENDE BRANCHES:

Lees het laatste blog

Dynamische bewegwijzering voor voetgangers in Tilburg

In 2018 vinden bezoekers aan Tilburg hun route door de stad dankzij dynamische bewegwijzering in de vorm van 10 informatiezuilen.

Lees meer

“Een forse investering maar die zijn geld dubbel en dwars waard is. Geleverd en geplaatst door een betrouwbare partij.”-

Moerman Jansen / Reclame

ONZE OPDRACHTGEVERS

Bezig met laden van projecten...
Enable map
Disable map

NEEM CONTACT OP MET ONZE MARKTSPECIALISTEN