Sport

Ledyears heeft jarenlange ervaring met de productie en levering van scoreborden voor allerlei soorten sport. Een breed assortiment en oog voor maatwerk maken het mogelijk om iedere sportaccommodatie van een geschikte productoplossing te voorzien. De mogelijkheden lopen uiteen van een standaard elektronisch scorebord tot een multifunctioneel LED-scherm dat naast de puntentelling ook voor reclame, videobeelden en rondetijden kan worden gebruikt. Een modern ontwerp en uitgebreide functionaliteit dragen bij aan een professionele uitstraling van uw sportaccommodatie. Bovendien zorgt de meegeleverde software voor een eenvoudige bediening.

Onze expertise en productkwaliteit laat zich ook zien in de samenwerkingen met een groot aantal sportbonden. Voorbeelden hiervan zijn de mantelcontracten met het KNKV voor de levering van schotklokken en met de KNHB en Rabobank voor de levering van scoreborden.

WIJ LEVEREN LED-DISPLAYS AL IN DE VOLGENDE BRANCHES:

Lees het laatste blog

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden..

Dat een multifunctioneel scorebordsysteem sfeer en beleving brengt in uw zwemaccommodatie weet u misschien al. Maar wist u ook dat u dit systeem in kunt zetten voor trainingsdoeleinden?

Lees meer

“De elektronische boodschap van Ledyears komt uitstekend over op uit en thuis publiek van Keep-Fit ’70. Helder, gemakkelijk bedienbaar en op afstand uitstekend leesbaar. Daarmee geven Ledyears en sponsor van Osta kleur aan korfbal minnend Roosendaal.”

Keep-Fit ’70 / Sport

ONZE OPDRACHTGEVERS

Bezig met laden van projecten...
Enable map
Disable map

NEEM CONTACT OP MET ONZE MARKTSPECIALISTEN