Sport

Ledyears heeft jarenlange ervaring met de productie, levering en onderhoud van scorebordsystemen voor alle  sporten. Een breed assortiment en oog voor maatwerk maken het mogelijk om iedere sportaccommodatie van een geschikte productoplossing te voorzien. De mogelijkheden lopen uiteen van een compleet multifunctioneel scorebordsysteem tot een standaard elektronisch scorebord. Een modern ontwerp en uitgebreide functionaliteit dragen bij aan een professionele uitstraling van uw sportaccommodatie. Bovendien zorgt de meegeleverde software voor een eenvoudige bediening.

De realisatie van de scorebordsystemen gaat bij Ledyears altijd gepaard met een deskundig advies en een duidelijke projectaanpak. Deze combinatie resulteert in een complete oplossing die volledig is afgestemd op uw wensen.

Omdat wij al onze systemen in eigen beheer ontwikkelen weten wij als geen ander wat er nodig is om de systemen in topconditie te houden. Met het juiste onderhoud zorgt onze supportafdeling voor de hoogste beschikbaarheid van uw scorebordsysteem.

Onze expertise en productkwaliteit laat zich ook zien in de samenwerkingen met een groot aantal sportbonden. Voorbeelden hiervan zijn de mantelcontracten met het KNKV voor de levering van schotklokken en met de KNHB en Rabobank voor de levering van scoreborden.

Kies uw productgroep:

Projectmanagement van A tot Z

Wij maken ook serieus werk van het projectmanagement.  Met een gedegen projectaanpak ontzorgen wij u volledig en worden alle projecten tot in de puntjes uitgevoerd.

Meer weten over onze projectaanpak? Lees hier verder.

Viewall: de meest complete scorebordsoftware

De scorebordsoftware van Ledyears is het meest complete pakket in de markt. Geschikt voor alle sporten en de scorebordconfiguraties zijn automatisch geïntegreerd.  Dankzij de intuïtieve bediening kan jong en oud er snel mee overweg.


Lees hier meer over de scorebordsoftware

Lees het laatste blog

PERSBERICHT: Q-lite en Ledyears gaan strategische samenwerking aan

Q-lite en Ledyears gaan op strategisch niveau samenwerken. De komende maanden zal worden onderzocht hoe deze samenwerking verder vorm gegeven kan worden.

Lees meer

“We zijn verrast door de prachtige afwerking van het scorebord, de fantastische service en het meedenken met onze specifieke wensen.”

Richard Vink, V.V. Alblasserdam / Sport

ONZE OPDRACHTGEVERS

Bezig met laden van projecten...
Enable map
Disable map

NEEM CONTACT OP MET ONZE MARKTSPECIALISTEN