Verkeer

Duidelijke en goed leesbare informatievoorziening voor deelnemers aan het verkeer is van groot belang voor een goede doorstroming op het wegennet. Met behulp van Dynamisch Verkeersmanagement worden weggebruikers op een effici├źnte manier voorzien van de juiste informatie. Zo wordt de doorstroming bevorderd. Ledyears beschikt over jarenlange ervaring met de realisatie van onder andere Parkeer Route Informatie Systemen en Dynamische Route Informatie Panelen.

Onze displays zijn gecertificeerd volgens de NEN-EN12966-normering waardoor ze geschikt zijn voor plaatsing langs de openbare weg in heel Europa. Naast de activiteiten op het gebied van autoverkeer is Ledyears tevens actief op het gebied van verkeersoplossingen voor de fiets en de scheepvaart. Samen met onze kennispartners leveren wij complete oplossingen en houden wij systemen jarenlang operationeel. We nemen u alles uit handen en ontwikkelen, installeren en beheren al onze innovatieve systemen volledig in eigen beheer.

WIJ LEVEREN LED-DISPLAYS AL IN DE VOLGENDE BRANCHES:

Lees het laatste blog

Dynamische bewegwijzering voor voetgangers in Tilburg

In 2018 vinden bezoekers aan Tilburg hun route door de stad dankzij dynamische bewegwijzering in de vorm van 10 informatiezuilen.

Lees meer

“Het is ons een genoegen om de prettige samenwerking met het verstrekken van de vervolgopdracht voort te zetten”

S. Jansen, Gemeente Rotterdam / Verkeer

ONZE OPDRACHTGEVERS

Bezig met laden van projecten...
Enable map
Disable map

NEEM CONTACT OP MET ONZE MARKTSPECIALISTEN