Verkeer

Voor de verkeersmarkt is Ledyears uw partner als het gaat om het realiseren van oplossingen voor o.a. dynamische verkeersmanagement, parkeerverwijzing, wayfinding en actuele reisinformatie. Met onze oplossingen en dienstverlening bent u in staat het gedrag van zowel automobilist, voetganger, fietser, reiziger als schipper te beïnvloeden door het bieden van de juiste informatie op het juiste moment.

Omdat wij alle systemen in eigen beheer ontwikkelen, realiseren én onderhouden zijn wij als geen ander in staat u de kortste weg te bieden van behoefte naar oplossing. Daarnaast speelt projectmanagement een belangrijke rol bij Ledyears. Hierdoor staan wij garant voor een duidelijke projectaanpak, heldere communicatie, afspraken op maat en een tijdige levering.

Met het door ons ontwikkelde RAAAK-platform zijn wij instaat alle systemen aan te sturen, te beheren en te koppelen aan tal van (externe) data-bronnen. Daarmee is dit Internet-of-Things(IoT)- platform de ideale basis voor het creëren van een Smart City.

Bovendien zijn al onze systemen gecertificeerd volgens de NEN-EN12966-normering waardoor ze geschikt zijn voor plaatsing langs de openbare weg in heel Europa.

Bekijk één van onze productgroepen:

RAAAK-Platform

Om uw informatiesystemen aan te sturen en te beheren heeft Ledyears het
RAAAK-platform ontwikkeld. Middels een overzichtelijk en gebruiksvriendelijk dash-
board bent u in de gelegenheid al uw systemen te beheren.


Lees hier meer over RAAAK en de mogelijkheden.

Projectmanagement van A tot Z

Wij maken ook serieus werk van het projectmanagement.  Met een gedegen projectaanpak worden alle projecten tot in de puntjes uitgevoerd. Strakke afspraken, heldere procedures, specifiek toegespitst op de levering van elektronische informatiesystemen.

Meer weten over onze projectaanpak? Lees hier verder.

Lees het laatste blog

PERSBERICHT: Q-lite en Ledyears gaan strategische samenwerking aan

Q-lite en Ledyears gaan op strategisch niveau samenwerken. De komende maanden zal worden onderzocht hoe deze samenwerking verder vorm gegeven kan worden.

Lees meer

“Het is ons een genoegen om de prettige samenwerking met het verstrekken van de vervolgopdracht voort te zetten”

S. Jansen, Gemeente Rotterdam / Verkeer

ONZE OPDRACHTGEVERS

Bezig met laden van projecten...
Enable map
Disable map

NEEM CONTACT OP MET ONZE MARKTSPECIALISTEN