• mobiele informatie systemen

AutoDRIP’s Rijkswaterstaat

Rijkswaterstaat heeft Ledyears het contract gegund voor het leveren, installeren en onderhouden van in eerste instantie 285 autoDRIP’s. De autoDRIP is een Dynamisch Route Informatie Paneel, dat op de laadbak van een dienstwagen gemonteerd wordt. Met behulp van deze autoDRIP kan bij calamiteiten een waarschuwing, informatie en advies aan weggebruikers gegeven worden door middel van teksten en/of pictogrammen.

 

Ontwerp, ontwikkeling, productie en inbouw van een autoDRIP op de dienstwagens van alle districten van Rijkswaterstaat. De autoDRIP is ontwikkeld op basis van de NEN-EN12966 norm en is volledig grafisch. De auto’s zijn per truck bij alle districten in Nederland opgehaald, voorzien van een autoDRIP en weer teruggeleverd aan de districten.

 

Het display wordt gemonteerd in een beschermingskast, die achter de cabine van het voertuig is geplaatst en wordt door middel van een uitschuifbare mast gelift en in de gewenste positie gedraaid. De mechanische bediening geschiedt op eenvoudige wijze met een joystick op het dashboard. De autoDRIP werkt op 12V en is voorzien van een accu, die via de autodynamo wordt bijgeladen. Het geheel is zodanig ontworpen, dat het op alle voertuigen van Rijkswaterstaat kan worden ingebouwd.

ONZE OPDRACHTGEVERS

Bezig met laden van projecten...
Enable map
Disable map

NEEM CONTACT OP MET ONZE MARKTSPECIALISTEN