DRIS Stadgewest Haaglanden

De Haaglanden-gemeenten, HTM en het Stadsgewest Haaglanden werken samen aan het openbaar vervoer van de toekomst. Het OV van de toekomst heeft moderne en ruime trams, comfortabele halten, actuele reisinformatie op halten in de tram en online en iedereen kan snel en gemakkelijk instappen. Ledyears werkt actief mee aan deze filosofie en heeft inmiddels meer dan 800 haltes voorzien van duurzame haltedisplays.

 

Het kleine haltedisplay (ook wel Low Power Display genoemd) is een uniek display dat geen externe kabels nodig heeft voor voeding en communicatie en toch 24 uur per dag online is. Door het esthetisch en tevens vandaalbestendige ontwerp is het display uitermate geschikt voor toepassing in de stedelijke omgeving. Het display is volledig ontworpen met het oog op energiezuinigheid, waardoor het uitermate goed kan functioneren op basis van zonne-energie. De leesbaarheid is onder alle lichtomstandigheden gegarandeerd, waarbij er tevens de mogelijkheid is via de aanraaksensor de backlight te activeren.

 

Voor het verkrijgen van de juiste informatie communiceert het display via het GPRS-netwerk met een centrale server. Ook firmware updates worden op afstand via GPRS naar het display doorgestuurd. Het Low Power Display biedt daarnaast een schat aan diagnostische gegevens. Zo kan op afstand tevens de conditie van de accu, de status van de zonnecellen, etc worden gecontroleerd.

bg

ONZE OPDRACHTGEVERS

Bezig met laden van projecten...
Enable map
Disable map

NEEM CONTACT OP MET ONZE MARKTSPECIALISTEN