Fietsdisplays Bike Park Control

Diverse fietsenstallingen zijn de afgelopen tijd uitgerust met een modern fietsdetectiesysteem. Het zogeheten ‘Bike Park Control’ detecteert inkomende en uitgaande fietsers om de actuele bezettingsgraad van de fietsenstalling te berekenen. Hierdoor wordt optimaal gebruik gemaakt van de capaciteit van de stalling, behoren weesfietsen tot het verleden en wordt fietsers duidelijk gemaakt wat de beste plek is om hun rijwiel te plaatsen.

 

Het aantal vrije plekken in de fietsenstalling wordt weergegeven op verschillende fietsdisplays. Zowel bij de ingang van de stalling als voor elke rij wordt de fietser gewezen op het aantal onbenutte parkeerplekken en waar zij hun fiets het beste kunnen stallen. De displays zijn uitgevoerd met een scherpe pixelpitch zodat de informatie ook vanaf grotere afstand zeer goed leesbaar is.

 

Onder andere de volgende treinstations hebben hun fietsenstalling uitgevoerd met het Bike Park Control systeem: Utrecht, Rotterdam, Beverwijk, Zutphen, Nijmegen, Breda, Groningen en Delft.

bg

ONZE OPDRACHTGEVERS

Bezig met laden van projecten...
Enable map
Disable map

NEEM CONTACT OP MET ONZE MARKTSPECIALISTEN