Scorebordsysteem Kunstijsbaan Haarlem

De Kunstijsbaan Haarlem omvat een mooie hal met een 400 meterbaan. Op het complex worden tal van ijssporten beoefend, waaronder schaatswedstrijden voor het KNSB, de KPN marathon, wedstrijden op het gebied van shorttrack , schoonrijden, Bandy en kunstrijden.
Deze veelzijdigheid aan sporten vraagt om een multifunctioneel scorebordsysteem, dat alle informatie voor zowel sporter als toeschouwer op een duidelijke manier laat zien.

 

Voor de schaatshal heeft men gekozen voor twee grote LED schermen voor weergave van scores en beelden van de wedstrijden. Het systeem is gekoppeld aan het score registratiesysteem van Mylaps, zodat de scoreborden altijd rondetijden, standen en deelnemersinformatie kunnen tonen. Op het scherm zal ook een camera worden aangesloten, zodat live beelden uit de hal op het scherm kunnen worden weergegeven.

 

Mede door de hoge resolutie en de pixelafstand van slechts 8 mm geeft het scherm al op korte afstand een haarscherp beeld voor het publiek.
De toepassing van een SMD LED resulteert in een zichthoek van de schermen zowel horizontaal als verticaal 140 graden. Voor een sporthal is dat ideaal. Speciaal voor de coaches van de sporters is er een extra 8mm LED scherm geleverd. De coach kan op dit scherm dezelfde informatie live volgen en zijn sporter nog beter instrueren in zijn race naar de top.

bg

ONZE OPDRACHTGEVERS

Bezig met laden van projecten...
Enable map
Disable map

NEEM CONTACT OP MET ONZE MARKTSPECIALISTEN