Full colour scorebord NMHC Nijmegen

In de huidige tijd van digitalisering kiest NMHC Nijmegen voor een dynamisch full colour scorebord dat voorzien is van een groot LED-scherm. NMHC Nijmegen, één van de grootste hockeyclubs van Nederland, had de wens om te vernieuwen en te digitaliseren. Daarnaast was de hockeyclub  op zoek naar nieuwe manieren en middelen om de inkomsten te vergroten. De oplossing: een dynamisch full colour scorebord van Ledyears dat voorzien is van een groot LED-scherm.

Door de unieke samenstelling van het scorebord wordt de weergave van het wedstrijdverloop gecombineerd met het tonen van advertenties, sponsorinformatie, wedstrijdopstellingen, enz. Uiteraard beschikt het scorebord over alle functies waarmee de stand en de wedstrijdtijd kan worden bijgehouden.

Het gebruik van het scherm kan volledig bepaald worden door de vereniging zelf. Naast de vertoning van video’s kan het scherm ook ingezet worden voor de pupil van de maand, verenigingsnieuws, andere uitslagen uit de competitie of advertenties. Met dit medium zijn adverteerders in staat om regelmatig hun advertentie te vernieuwen en snel in te spelen op de actualiteit. De verkoop van advertenties kan een belangrijke bijdrage aan de clubkas leveren. Kortom dit type scorebord biedt qua functionaliteit enorm veel mogelijkheden en past qua prijs goed binnen het budget van een sportvereniging.

bg

ONZE OPDRACHTGEVERS

Bezig met laden van projecten...
Enable map
Disable map

NEEM CONTACT OP MET ONZE MARKTSPECIALISTEN