Full colour scorebord V.V. Alblasserdam

V.V. Alblasserdam heeft sinds kort de beschikking over een multifunctioneel full colour LED-scherm dat dienst doet als scorebord én reclamebord. In de huidige tijd van digitalisering kiest V.V. Alblasserdam voor het investeren in dit nieuwe type scorebord. Het scorebord is voorzien van een groot LED-scherm waarop zendtijd verkocht kan worden aan adverteerders. V.V. Alblasserdam gaat er vanuit dat de verkoop van advertenties een belangrijke bijdrage aan de clubkas gaat leveren.

 

Het nieuwe type is een full colour scorebord waarin een groot LED-scherm is opgenomen. Het gebruik van dit scherm is volledig te bepalen door de vereniging zelf. Naast advertenties kan het scherm dus ook ingezet worden voor de pupil van de maand, verenigingsnieuws en andere uitslagen uit de competitie.

 

Daarnaast zijn adverteerders met dit medium in staat om regelmatig hun advertentie te vernieuwen en snel in te spelen op de actualiteit.

 

Dat V.V. Alblasserdam goed over de aanschaf van het scorebord heeft nagedacht, blijkt wel uit het feit dat de constructie draaibaar is gemaakt. Hierdoor is het mogelijk het scherm buiten de wedstrijddagen naar de weg te draaien zodat ook het verkeer dat langs rijdt bereikt wordt.

 

Voor meer informatie over de mogelijkheden verwijzen we u graag door naar onze brochure over full colour scoreborden.

ONZE OPDRACHTGEVERS

Bezig met laden van projecten...
Enable map
Disable map

NEEM CONTACT OP MET ONZE MARKTSPECIALISTEN