LED-scherm BMW Breeman

De Van Brienenoordbrug in Rotterdam is voor velen een bekend en bijzonder punt in Nederland en sinds kort is dit zeer drukke verkeerspunt nog interessanter geworden. Het automerk MINI heeft een naast deze brug gelegen vestiging, die een prachtige locatie vormt om met een dynamisch LED-scherm het imago nog meer te versterken. Immers, hier rijden de potentiële klanten voorbij waarvan de aandacht naar het MINI Experience Centre getrokken wordt.

Full colour LED

MINI staat voor jong, innovatief, fun en luxe en dit moest beter overgebracht worden op de passant. Op advies van Ledyears is gekozen om hiervoor een full colour LED-display te gebruiken met een zeer hoge resolutie, dat past bij het merk en de uitstraling van MINI. Daarnaast zorgt deze oplossing voor meer showroombezoekers, waardoor het scherm zich direct terug zal verdienen.
Tot op heden informeerde MINI de passant met behulp van grote posters. Deze communicatiemethode was echter niet dynamisch, omslachtig om te vervangen en daardoor kostbaar.

Voordelen

De voordelen van dynamische communicatie ten opzichte van vaste communicatie zijn:
• Een attentiewaarde, die minimaal een factor 5 hoger is
• Multibranding (BMW, MINI, garage)
• Innovatief toekomstgericht LED-scherm
• Inspelen op de actuele omstandigheden of gebeurtenissen (bijvoorbeeld een aircocheck aanbieden bij warme zomerdagen)
• Mogelijkheid om actueel nieuws te kunnen tonen, waarmee het scherm interactief wordt
• Een duurzame investering voor jarenlang gebruik (10 jaar gegarandeerd)

Handige software

Dankzij een handige agendafunctie in de software is het mogelijk de te tonen informatie te programmeren en om het scherm op gepaste tijden automatisch uit en aan te schakelen. Het scherm is bovendien uitgerust met een lichtsensor, die lichthinder voorkomt.
Het aanpassen van de informatie gebeurt webbased, zodat het scherm te programmeren is via een netwerk omgeving of in de ‘’cloud’’.

Tevreden klant

Nadat Ledyears jaren geleden de lichtkranten had gemonteerd bij BMW op deze locatie wist men van de uitstekende en vooral complete service. Ook nu heeft deze organisatie het gehele traject ons in handen gegeven. Het gehele project is naar volle tevredenheid in goede banen geleid.

bg

ONZE OPDRACHTGEVERS

Bezig met laden van projecten...
Enable map
Disable map

NEEM CONTACT OP MET ONZE MARKTSPECIALISTEN