• led-scherm

LED-scherm City Theater

Het gerestaureerde pand van het City Theater Amsterdam heeft naast de zeven bioscoopzalen nu ook een buitenscherm gekregen. Een LED-scherm. Met 40 m² trekt het de nodige aandacht van passerend publiek.

 

De omvangrijke restauratie bleek een ingrijpend project voor de architect, die erin is geslaagd het historisch gebouw in ere te herstellen. Met de egards van toen. En nu dus ook met technisch vernuft aan de buitenkant. Het gigantische LED-scherm dat zowel geproduceerd als geïnstalleerd is door Ledyears, wordt onder meer voor promotie en aankondigingen van het theater gebruikt. De toplocatie in het centrum van het Amsterdamse uitgaansleven, leent zich bovendien perfect voor verdere commerciële doeleinden. Het LED-scherm met uitzicht op het Leidseplein wordt inmiddels al succesvol geëxploiteerd als reclamemedium. Voor adverteerders is de combinatie van de locatie, het megaformaat en de technische mogelijkheden, van doorslaggevend belang.

 

De uitdaging zat ‘m niet zo zeer in het bijzonder grote formaat van 10 x 4 meter. Het LED-scherm moest bovenal exact passen binnen de bestaande uitsparing. De constructie voor het LED-scherm is ingenieus bedacht. Het is namelijk niet alleen zo gemaakt dat het precies aansluit in de gevel, maar het scherm is bovendien voor servicedoeleinden toegankelijk met behulp van een uniek ontworpen uitdraaimechanisme.

bg

ONZE OPDRACHTGEVERS

Bezig met laden van projecten...
Enable map
Disable map

NEEM CONTACT OP MET ONZE MARKTSPECIALISTEN