LED-scherm Mazda dealers

Mazda Dealer Mulder in Waddinxveen en Moerman Janssen in Alblasserdam trekken sinds kort de aandacht door middel van een LED-scherm. Beide vestigingen zijn namelijk prachtige zichtlocaties om met een dynamisch full colour LED-scherm het imago te versterken.

Het indrukwekkende LED-scherm met levendige kleuren en scherpe resolutie past bij het merk en de uitstraling van Mazda. En vergroot de attentiewaarde. Het scherm is uitgerust met een lichtsensor, die overstraling voorkomt en zorgt voor optimale helderheid.

Communicatie voordelen

De communicatie via grote posters en spandoeken is met het aanschaf van het LED-scherm verleden tijd. De ‘oude’ communicatiemethode was niet dynamisch, omslachtig om te vervangen en daardoor kostbaar.

Met het LED-scherm krijgt Mazda ongekende mogelijkheden in de handen qua communicatie; teksten, afbeeldingen en video’s kunnen afgewisseld worden. Bovendien kan er op een leuke, creatieve en snelle manier invulling geven worden aan het LED-scherm.

Software voordelen

Dankzij een handige agendafunctie in de software is het mogelijk de te tonen informatie te programmeren en om het scherm op gepaste tijden automatisch uit en aan te schakelen. Het aanpassen van de informatie gebeurt webbased, zodat het scherm te programmeren is via een netwerk omgeving of in de ”cloud”.

Kwaliteit

Door het duurzame ontwerp en de hoogwaardige kwaliteit is Mazda verzekerd van een systeem dat jarenlang functioneert (10 jaar gegarandeerd).

ONZE OPDRACHTGEVERS

Bezig met laden van projecten...
Enable map
Disable map

NEEM CONTACT OP MET ONZE MARKTSPECIALISTEN