Mobiele Rijstrook Signalering / Mobiel Route Informatiepaneel

Om tijdens werkzaamheden de weggebruikers te informeren over de te gebruiken rijstroken, wordt er tegenwoordig veel gebruik gemaakt van MRS-systemen. Deze Mobiele Rijstrook Signalering systemen beschikken over een lange arm die boven de weg uitsteekt en voor meerdere rijstroken de signalering weergeeft op de signaalgevers.

Het MRS systeem kan tevens worden ingezet als MRI-systeem, wat staat voor Mobiel Route Informatiepaneel. Bij een MRI worden de signaalgevers tegen elkaar geschoven zodat één groot informatiepaneel ontstaat. Via dit paneel kan de wegbeheerder het verkeer informeren over de wegwerkzaamheden of de actuele verkeerssituatie.

De MRS of MRI systemen zijn lokaal aan te sturen via een bedienapplicatie. Daarnaast is er een webapplicatie beschikbaar waarmee het mogelijk is om ook op afstand de schermen te beheren en aan te sturen.

Zowel de MRS als de MRI systemen voldoen volledig aan de Europese NEN-EN12966 normering en zijn ToRo gecertificeerd conform de eisen van Rijkswaterstaat.

bg

ONZE OPDRACHTGEVERS

Bezig met laden van projecten...
Enable map
Disable map

NEEM CONTACT OP MET ONZE MARKTSPECIALISTEN